BK "Ventspils" šovakar savā laukumā Baltijas Basketbola līgā uzņēma Palangas "Naglis" komandu un uzvarēja ar 83:50.

Ventspilnieki Palangas klubu šosezon uzvarēja jau otro reizi divās spēlēs, bet kopumā "Ventspilij" Baltijas līgā tas bija piektais panākums piecās spēlēs.

"Ventspils" sestdien piedzīvoja ļoti negaidītu un ļoti pārliecinošu sakāvi Valmierā (62:83), bet šovakar uzņēma Palangas "Naglis", kas Lietuvas čempionātā spēlē bez uzvarām un atrodas pēdējā pozīcijā, bet Baltijā tā kontā bija viena uzvara trīs spēlēs.

Abas komandas šosezon jau bija tukušās – pirmajā sezonas spēlē "Ventspils" guva divreiz vairāk punktu un uzvarēja ar graujošu +44 (88:44). Citās Baltijas līgas spēlēs ventspilnieki bija uzvarējuši "Šiaulia" (83:75), TTU (78:74) un "Rapla" (93:54).

"Ventspils", kas spēlēja bez savainotajiem Jāņa Timmas, Akseļa Vairoga un Andreja Gražuļa, pirmoreiz vadībā izvirzījās pirmajā minūtēm, kad bumbu grozā no augšas trieca Ronalds Zaķis (2:0). Mājinieki turpināja gūt punktus, un Palangas basketbolisti tā arī ne reizi neizvirzījās vadībā. Vēl otrās ceturtdaļas pirmajā pusē viesi pietuvojās līdz četru punktu deficītam, bet puslaika pārtraukumā vienības jau devās pie "Ventspils" 21 punkta pārsvara (44:23).

Trešajā ceturtdaļā pārsvara augšupejošā līkne apstājās pie 36 punktiem, un viesu basketbolisti pat spēja ar viena punkta pārsvaru uzvarēt pēdējā ceturtdaļā. "Ventspils" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 83:50. Rezultatīvākie ventspilnieku rindās bija Dāvis Lejasmeiers, Ronalds Zaķis un Donalds Sims.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: