Sporta hallē „Pārventa” pirmo spēli Latvijas telpu futbolā čempionātā aizvadīja Ventspils FK Honda, kas tikās ar spēcīgo Raba komandu no Rīgas un piedzīvoja zaudējumu ar 4:7 (2:4).

Spēles pirmos vārtus gan guva ventspilnieki, kad spēles 4. minūtē precīzs raidījums padevās Dmitrijam Kuzminam, bet turpinājums gan vairs tik veiksmīgs neizdevās, jo ciemiņi no Rīgas uzspieda savu spēli, bet ņemot vērā iepriekšējās sezonas rezultātus, kad Raba kļuva par Latvijas vicečempioniem telpu futbolā, tad mūsu komandas pirmā spēle čempionāta uzskatāma par izdevušos.

Mūsu komandas labā vārtus guva Dmitrijs Kuzmins, Nikolajs Kozarčuks (6m s.s.), Vladimirs Kopča un Mihails Rjumšins.

Ventspilnieki augstākajā līgā atgriežas pēc vienas sezonas pārtraukuma. 2010./2011.gada sezonā astoņu komandu konkurencē Hondai izdevās izcīnīt piekto vietu.

Šogad turnīrā spēlēs septiņas komandas – Monarhs, Nikar, Raba, RTU,ISMA,Ogre un FK Honda.

FK Honda sastāvā spēlēja: Nr. 86 Jevgenijs Siromalotovs, Nr. 7 Ruslans Marčenkovs
Nr. 9 Vladimirs Kopča, Nr. 5 Dmitrijs Kuzmins, Nr. 18 Mihails Rjumšins, Nr. 22 Aleksejs Soleičuks, Nr. 11 Nikolajs Kozačuks, Nr. 10 Maksims Kolakolenkins un Nr. 24 Vladimirs Isajevs.

Komandas savā starpā izspēlēs divu apļu turnīru, pēc kura pirmā vietas ieguvējs uzreiz iekļūs pusfinālā, bet pārējās izslēgšanas mačos līdz divām uzvarām sadalīs vēl trīs ceļazīmes.

FK Hondamājas spēļu grafiks

10. novembrī pret Ogri

24. novembrī pret Monarhu

1. decembrī pret ISMA

22. decembrī pret Nikars

2. janvārī pret RTU.

Visu spēļu sākums plkst. 15.

Visa informācija par telpu futbola čempionātu: www.fta.lv

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: