Šonedēļ SIA Arbo nosūtīja pirmo konteineru ar bīdāmām koka durvīm uz Japānu, tā sākot realizēt septembrī parakstīto sadarbības līgumu.

Kā norāda Arbo tirdzniecības direktors Edmunds Domkins, šī gada septembrī tika parakstīts ilgtermiņa sadarbības līgums par produkcijas eksportu uz Japānu, kas ietver koka logu un bīdāmo sistēmu izgatavošanu. Pirmais pasūtījums jau veikts un pirmdien nodots eksportēšanai uz Japānu. Plānots, ka tas galamērķī nonāks 2012. gada 13. decembrī. Turklāt saņemts jau nākamais pasūtījums, kurš ir ievērojami lielāks, nekā nosūtītais.

Jāpiezīmē, ka pirms pasūtījuma veikšanas viesi no Japānas apmeklēja Arbo ražotni un klātienē novērtēja tā profesionalitāti un jaudas. Šobrīd pirmie paraugi jau sasnieguši Japānu un tā kvalitāte tiek atzinīgi novērtēta ne tikai no būvniecības nozares pārstāvju, bet arī no arhitektu puses.

SIA Arbo valdes priekšsēdētājs Jānis Vašuks ar atzinību vērtē sava uzņēmuma darbinieku veikumu un ilgstošo, pacietīgo komunikāciju ar potenciālo klientu, kas vainagojusies ar reāliem pasūtījumiem. Jānis Vašuks uzsver, ka iegūstot klientu tādā valstī kā Japāna, kas pati ir ārkārtīgi bagāta ar kokrūpniecības tradīcijām, ir nozīmīgs solis gan uzņēmuma izaugsmē, gan Latvijas vārda popularizēšanā pasaulē.

Šogad no 14. – 16.novembrim Tokijā (Japānā) jau 34. reizi risināsies lielākā būvniecības un interjera dizaina izstāde, kurā tiks pārstāvēti divi ražošanas uzņēmumi no Ventspils –Arbo un Dendrolight Latvija. Ražošanas uzņēmumu pārstāvji tajā prezentēs koka logus, durvis un bīdāmās sistēmas, izceļot to kvalitāti, dizainu un koka lieliskās īpašības. Logu un durvju stikla paketes ražotas Eko mājas. Uz izstādi transportēs arī Dendrolight Latvija masīvkoka šūnmateriālu. Izstādes laikā jau pieteiktas un saplānotas vairākas tikšanās ar Japānas būvniecības uzņēmumu pārstāvjiem un arhitektiem.

Jau iepriekš tika rakstīts, ka Arbo veic pārrunas un gatavojas noslēgt sadarbības līgumu ar būvniecības materiālu izplatītājfirmu Japānā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: