Ventspils Piedzīvojumu parka petanka laukumos risinājās Latvijas čempionāta sacensības petankā jauktajiem pāriem.

Sacensībās startēja 17 pāri no pieciem klubiem. Latvijas čempioni tika noteikti, aizvadot astoņas spēļu kārtas. Par uzvarētājiem kļuva Rīgas kluba Massimo spēlētāji Kristīne Kārkliņa un Mārtiņš Sīlis. Arī mūsu Ventspils spēlētāji aizvadīja ļoti sekmīgas sacensības, ieņemot nākošās trīs vietas.

Latvijas vicečempionu titulu ieguva Evita Brālīte un Ēriks Viļumovs, bet pie bronzas godalgas tika Jautra un Viesturs Grosbārži. Uzreiz aiz goda pjedestāla palika vēl viens mūsu duets – Eva Mārtinsone un Sandijs Viļumovs. Pie ieskaites punktiem, kā astotie, vēl tika Aida Pētersone un Ruslans Rjazancevs.

Pateicoties Rjazancevam, Ventspils petankisti Evita Brālīte, Ēriks Viļumovs un pats Ruslans ir ieguvuši pirmos sponsorus – Tehnoland. Jāpiebilst, ka veiksmīga debija sacensībās bija vēl diviem mūsu duetiem: Andrim Petrevicam ar Inesi Rendenieci un Dzintaram Smilktam kopā ar Andu Segli.

Latvijas petanka ranga kopvērtējumā sieviešu konkurencē no ventspilniecēm visaugstāko vietu ieņem Eva Mārtinsone, kurai 4. vieta 43 dalībnieču konkurencē. Vēl labāko desmitniekā iekļuvušas – Jautra Grosbārde (6.) un Aida Pētersone (10.). Vīriešu ranga kopvērtējumā 37 dalībnieku konkurencē piektais ir Viesturs Grosbārdis.

Tālāk 12. pozīcijā seko Ēriks Viļumovs un sešpadsmitais – Sandijs Viļumovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: