Piektdien, 24. augustā, visas dienas garumā tiem, kas vēl nav izmantojuši Piedzīvojumu parka Veikparka pakalpojumus, ir iespēja bez maksas izmēģināt veikbordu.

Veikbords ir ļoti laba atpūta pēc saspringtas darba dienas, kā arī sniedz pietiekošu adrenalīna devu. Lai nodarbotos ar veikbordu, nav nepieciešamas priekšzināšanas vai iepriekšēja sagatavotība, jo visu, kas nepieciešams, instruktors Mārtiņš Tālbergs iemācīs uz vietas. Ja ir vēlēšanās taisīt sarežģītākus trikus, tad ir jāapbruņojas ar pacietību un jārēķinās ar to, ka būs jākrīt ūdenī.

Lai veiktu bezmaksas izmēģinājumus, nepieciešams iepriekš pieteikties pa tel. 25444033 un stundas laikā veikbordu uz maiņām varēs izmēģināt četri cilvēki. Apmeklētāji tiks nodrošināti arī ar visu nepieciešamo inventāru – dēli, hidrotērpu un vesti.

Veikparks atrodas pie „Lemberga hūtes” dienvidu nogāzes, pretī uzņēmumam SIA „Bucher Schörling Baltic”. Veikošana notiek 70 x 140 metru lielā ūdenstilpnē, interesantāku un ekstrēmāku triku izpildīšanai izvietotas divas peldošas konstrukcijas -  kikeris un 18 metrus garšs slaids.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: