Pie 14. uzvaras Latvijas Virslīgas čempionātā futbolā ticis FK Ventspils, kas 24. kārtas spēlē izbraukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja turnīra pastarīti Metta/LU.

Otro spēli pēc kārtas ventspilnieku sastāvā ar rezultatīviem sitieniem izcēlās gan Simons Pauļus, gan Josuke Saito. Turklāt Saito kontā tagad ir 12 precīzi raidījumi, kas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā vēl vairāk ļāvis pietuvoties tā līderim Mamukam Gongadzem (Daugavpils Daugava), kuram ir par vieniem vārtiem vairāk.

 

Pārējie 24. kārtas spēļu rezultāti: GulbeneSkonto 0:4, Daugava (Rīga)–Spartaks 2:5, JelgavaJūrmala 1:3, Daugava (Daugavpils)–Liepājas Metalurgs 0:0. Čempionāta kopvērtējumā vadību tāpat saglabā Daugavpils futbolisti, kuru kontā tagad ir 51 punkts. Otrajā vietā pašlaik ar 49 punktiem atrodas Skonto, bet ventspilnieki ar 45 ieņem trešo vietu. Jāpiebilst gan, ka mūsējie aizvadījuši par spēli mazāk nekā abi līderi. Savukārt ceturtajā pozīcijā atrodas Liepājas Metalurgs (42 punkti).

 

Nākamo spēli mūsu futbolisti aizvadīs jau svētdien, kad plkst. 18 Olimpiskā centra Ventspils stadionā uzņems septītās vietas īpašnieci Jelgavu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: