Šonedēļ, līdz 24. augustam, Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzēs notiek vasaras snovborda un freeski seminārs, kas pulcē 11 dažāda vecuma snovborda un freeski entuziastus, potenciālos jaunatnes slēpošanas un snovborda izlases dalībniekus.

Jaunieši uzlabos savas prasmes un gatavotos ziemas sezonai.

 

Semināra mērķis ir popularizēt snovborda un frīstaila slēpošanas sporta veidus Ventspilī un Latvijā. Semināra ietvaros jaunieši strādās pie jaunu triku apgūšanas ar snovbordu un slēpēm, izmantojot gaisa spilvenu un slaidu uzstādījumu (estakādi) Piedzīvojumu parkā.

 

Lai jauniešu attīstītu koordināciju, notiks treniņi uz batuta un citām palīgierīcēm Olimpiskā centra „Ventspils” vingrošanas zālē, tiks organizēti arī sausie treniņi Ventspils zilā karoga pludmalē. Jauniešiem būs iespēja pārbaudīt sevi dažādās disciplīnās - skeitbords, Inline, MTB, BMX, Scooter - Ventspils vasaras skeitparkā, kā arī piedalīties dažādās citās aktivitātes.

 

Biedrība „Vest” tuvākajā laikā izsludinās pieteikšanos ekstrēmo sporta veidu skolā, kurā tiks uzņemti jaunieši no 10 gadu vecuma. Informācija tiks publicēta masu medijos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: