Šovakar FK Ventspils savā laukumā uzņems Liepājas metalurga komandu, kuru nav izdevies uzvarēt kopš 2008.gada. Šī brīža situācija turnīra tabulā tā vien prasa šo nelāgo sēriju pārtraukt.

Ventspilniekiem ir tikai par punktu vairāk nekā liepājniekiem, turklāt metalurgi aizvadījuši par vienu maču mazāk, tā kā zaudēto punktu ziņā ir pat priekšā dzeltenzilajiem. Vēl būtiskāks ir fakts, ka Skonto un Daugavpils Daugavas futbolisti jau iekrājuši krietni lielāku punktu skaitu - attiecīgi 42 un 46 punktus. Jā, abām šīm komandām arī aizvadīto spēļu ir vairāk, taču, lai šo situāciju izmantotu savā labām, kurzemniekiem jāņem punkti visās pārceltajās spēlēs.

 

Tā kā šīsdienas Kurzemes derbijs būs supersvarīgs abām komandām – pilnīgi iespējams, tas var izšķirt, kurai no komandai tomēr neizdosies aizķerties godalgotajā trijniekā un arī turpināt cīņu par zeltu. Protams, spēļu vēl ir daudz, turklāt ar komandās šosezon šī būs tikai otrā savstarpējā cīņa, tomēr vilkt garumā ar punktu vākšanu vairs nevar ne viena, ne otra.

 

Tieši tādēļ jācer, ka nelāgo neuzvarēto spēļu sēriju, kas ilgs jau ceturto gadu, šoreiz tiešām izdosies pārtraukt. Mača sākums pulksten 19, kas domājams ir pietiekoši labs sākumlaiks, lai tribīnēs netrūkstu skaļu un sirsnīgi atbalstošu līdzjutēju.

 

Tiekamies stadionā!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: