Ventspils kērlinga kluba petankisti labi spēlējuši Baltijas kausā, bet Latvijas čempionātā vēlreiz tikuši pie bronzas medaļām.

Pagājušās nedēļas nogalē Ventspils kērlinga kluba petankistiem bija īpaši spraiga. Ventspilnieki Igaunijā piedalījās Baltijas kausa izcīņā. Iepriekš divi šo sacensību posmi jau tika izspēlēti Lietuvā un Latvijā. Kopvērtējumā pēc trešā posma Latvijas petankisti ir vadībā ar 256 punktiem, 2. vietā Igaunija ar 211 punktiem, 3. vietā Lietuva ar 137 punktiem. Sieviešu konkurencē ventspilnieces no 11 komandu konkurencē dala 2.-3.vietu ar Valgas petankistēm, 1. vietā Boules spēlētājas no Ropažiem.

 

Vīriešu konkurencē, startējot 21 komandai, Ventspils kērlinga kluba vīrieši ieņem 6. vietu. Mūsu komandā Ventspils un Latvijas krāsas spodrina Evita Brālīte, Aida Pētersone, Eva Martinsone, Māris Lācis, Ēriks Viļumovs un Kristaps Bože. Izšķirošā spēles par Baltijas kausu notiks augusta vidū Igaunijas pilsētas Voru petanka laukumos.


Tūlīt pēc sacensībām Valgā Upesciemā tika noskaidroti Latvijas čempioni jauktajās dubultspēlēs. 25 pāru konkurencē bronzas medaļas izcīnīja ventspilnieki - Aida Pētersone un Māris Lācis. Sudrabs - Dzenīšiem no Boules, bet čempiona titulu ieguva Laura un Gatis Miglāni no Upesciema kluba.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: