Basketbolists Māris Ļaksa nākamo sezonu aizvadīs Igaunijas basketbola kluba Rakveres “Tarvas” sastāvā, vēsta basketbolistu pārstāvošā Prime Athlete Management aģentūra.

Pagājušās sezonas Igaunijas basketbola bronzas medaļnieki Rakveres Tarvas šobrīd aktīvi veic komandas komplektāciju nākamajai sezonai, un latviešu uzbrucējs Māris Ļaksa ir viens no jaunākajiem kluba sastāva papildinājumiem. Iepriekšējo sezonu Māris aizvadīja Kazahstānas klubā Barsy Atyrau, ar klubu izcīnot sudraba medaļas Kazahstānas basketbola līgā un vidēji spēlē gūstot 9,3 punktus, 3,2 atlēcošās bumbas, savukārt Baltijas Basketbola Līgas Izaicinājuma kausā spēlētājs guva vidēji 14 punktus un 4,2 atlēcošās bumbas.

 

Ventas Balss jau ziņoja, ka sportists kopumā ir apmierināts ar Kazahstānā pavadīto laiku, kas sportiskajām ziņā bijusi ļoti veiksmīgs. Tomēr atgriezties šīs valsts čempionātā viņš nevēlas un cer atrast sev darba vietu tuvāk mājām. Tagad tas tiešām ir izdevies.

 

Rakveres Tarvas pagājušajā sezonā izcīnīja Igaunijas bronzas medaļas, kā arī palika otrajā vietā Baltijas Basketbola Līgas Izaicinājuma kausā. Pērn komanda spēlēja trīs Latvijas basketbolisti – Kaspars Cipruss, Juris Umbraško un Rinalds Sirsniņš. Cipruss jau pārceļojis uz Lietuvas Basketbola līgas klubu Lietkabelis, bet nav izslēgts, ka pārējie divi latvieši varētu palikt Rakverē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: