Aizvadīts pirmais posms Trīs bumbu spēlēs, kas tradicionāli sākās ar mačošanos minifutbolā.

Šogad pieteikušās 13 komandas, tāpēc minifutbola posms sadalīts piecās spēļu dienās. Pirmajā tika izspēlētas 16 spēles, turklāt pie teikšanas nemaz netika visas komandas. Neskatoties uz to, mačošanās notika līdz pat vēlam vakaram. Pirmo spēļu dienu bez zaudējumiem noslēdza komandas Jamaica West, kas izcīnīja trīs uzvaras, kopsummā sāncenšus apzspēlējot ar 4:0. Pirmo Trīs bumbu spēļu uzvarētāji Kafejnīcas A10 spēlētāji turnīru sāka ar trim uzvarām, bet tad piedzīvoja arī pirmo neveiksmi, spraigā cīņā ar 2:3 piekāpjoties Kurekss spēlētājiem.

Kopumā komandu spēku samēri bija visai līdzīgi, tāpēc arī cīņas bija spraigas un rezultāti – neprognozējami. Tikai vien spēle noslēdzās bez uzvarētāju noskaidrošanas. Komandas Blāzma un Maskava cīnījās neizšķirti 1:1. Toties īpašas uzlavas par cīņassparu pelnījuši Brīvostas spēlētāji, kas visus mačus aizvadija vien četru vīru sastāvā un līdz ar to spēlēja skaitliskā mazākumā. 

Trīs bumbu spēļu cīņas minifutbolā turpināsies ceturtdien (no plkst.18), bet vēl komandā priekšā arī spēkošanās ielu basketbolā un pludmales volejbolā. Spēļu uzvarētāji kļūs zināmi augusta sākumā.

Apskati foto!

Pirmās spēļu dienas rezultāti

Kafejnīca A10 – Jamaica East 2:1

Blāzma – Jamaica West 0:2

Brīvosta – Jamaica All-star 1:3

Skujiņu prieks - Kafejnīca A10 1:3

Jamaica East – Blāzma 3:2

Brīvosta – Jamaica West 0:1

Jamaica All-star – Skujiņu prieks 0:4

Kafejnīca A10 – Maskava 3:2

Jamaica East – Jamaica West 0:2

Brīvosta – Skujiņu prieks 0:7

Kafejnīca A10 – Kurekss 2:3

Ģeodēzists – Tex Mex 2:0

Blāzma – Maskava 1:1

Kurekss – Tex Mex 1:4

Ģeodēzists – Skujiņu prieks 2:4

Kurekss – Maskava 1:3

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: