Olimpiskā centra Ventspils basketbola čempionātā bronzas medaļas izcīnījuši Baltijas Ekspreša basketbolisti, kas mazajā finālā pieveica Ventspils Augstskolas komandu.

Pirmo ceturtdaļu savā labā 22:18 noslēdza studenti, bet otro jau krietni labāk aizvadīja Baltijas Ekspresis. Pēc izrāviena 11:3 ekspreši jau bija vadībā 34:30, bet puslaiku tomēr noslēdza vien ar divu punktu pārsvaru 42:40. Arī pēc pārtraukuma cīņā, kā pa viļņiem, turpinājās – VeA izvirzījās vadībā 51:46, bet ceturtdaļas beigu daļā 55:54 jau vadībā bija Baltijas Ekspresis. Pirms izšķirošajām desmit minūtēm tablo vēstīja neizšķirtu – 59:59.

 

Ceturtdaļas vidū ekspreši bija panākuši četru punktu pārsvaru, bet studentiem atkal izdevās tikt līdzās (70:69), taču tad sekoja vēl viens izrāviens, un tablo jau rādīja 76:69. Atlikušajā laikā vēlreiz panāk sāncenšus studentiem vairs neizdevās. Baltijas Ekspresis svinēja uzvaru 87:79, izcīnot pilsētas čempionāta bronzas medaļas.

 

Uzvarētājiem 25 punkti Uģa Lasmaņa rēķinā, bet 18 sameta Mārtiņš Veinbergs. Savukārt rezultatīvākais Ventspils Augstskolas komandā ar 30 punktiem bija Viesturs Kohs.

 

Jāatgādina, ka pilsētas čempionu titulu izcīnīja Spars I komanda, kas dramatiskā finālspēlē pieveica pieredzējušos Statoil spēlētājus.

 

Apskati bronzas fināla foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: