Noslēdzies Krievijas čempionāts basketbolā, kura izskaņa bijusi visai neveiksmīga bijušā BK Ventspils kapteiņa Jāņa Strēlnieka komandai Sanktpēterburgas Spartak.

Cīņā par sesto vietu Spartak divas reizes piekāpās Kazaņas Unics, līdz ar to finišējot sestajā vietā, kas ir par vienu zemāk nekā regulārajā sezonā. Savā laukumā Sanktpēterburgas klubs pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 37:34, taču spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 75:81. Strēlnieks 26 minūtēs guva septiņus punktus, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un piecas reizes pārkāpa noteikumus.

Kazaņā Spartak uzvarēja pirmajā ceturtdaļā, bet otrajā ielaida 32 punktus un nonāca zaudētājos ar 30:48. Galu galā zaudējums ar 62:73 un sestā vieta čempionātā. Jānis maču sāka starta piecniekā, guva 14 punktu un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Strēlnieks 15 Krievijas čempionāta spēlēs, vidēji mačā laukumā pavadot 15 minūtes, guvis 5,6 punktus un atdevis 1,3 rezultatīvas piespēles. Eiropas kausā Jānis laukumā devies 13 spēlēs, vidēji 13,4 minūtēs gūstot 4,3 punktus un atdodot 2,2 piespēles.

Foto: pbleague.ru

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: