Jau 28. un 29. aprīlī sāksies Latvijas atklātais čempionāts motokrosā - pirmais posms 2012. gada sezonā norisināsies Kurzemē, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē.

Šajā sezonā Latvijas Motosporta federācija veica dažas būtiskas izmaiņas, lai valsts čempionātu padarītu daudz profesionālāku ar katras dienas atspoguļojumu televīzijā kā arī, lai trases noformējums atbilstu paša augstākā mēroga sacensībām. 

Visus, kuri izlems doties uz Aizputi sestdienā, būs iespēja vērot lieliskās cīņas starp mūsu jauno paaudzi un sportistiem, kuri šo sporta veidu uztver vairāk kā laba laika pavadīšanu - hobiju ,senioru un iesācēju klases. Ventspils motokluba komandu „RODEO„ sestdien pārstāvēs Arvis Sanders senioru klasē, Madars Pureklis H14, Gvido Judeiks H30 un Endijs Bernics kvadri iesācēji klasē.

Svētdien viss jau notiks pavisam nopietni, jo trasē dosies visi mūsu valsts ātrākie braucēji. Ventspils „Rodeo„ pārstāvis Toms Macuks, kurš jau veiksmīgi uzsāka sezonu un pirms nedēļas izcīnīja Baltijas Izaicinājuma MX1 klasē. Aizputē brauks arī Pēteris Vočtavs, kurš startēs kopā ar jaunajiem censoņiem MX2 klasē, kā arī varēsim just līdz jaunajam igauņu leģionāram Rannaram Usnam. Mareks Tanakovs startēs MX Iesācēju un Kaspars Menģelis Kvadri Pro klasēs.

Jāpiebilst, ka Latvijas un motokluba Rodeo ātrākais kvadrociklu klases braucējs Edgars Menģelis devies uz Itāliju, kur piedalīsies Itālijas PRO MX Čempionāta posma sacensībās un nevarēs komandai palīdzēt cīnīties par vērtīgajiem punktiem LR Čempionāta komandu vērtējumā.

Komandu cīņa solās būt ļoti aizraujoša, jo tās kļuvušas tiešām līdzvērtīgas. Jāatgādina, ka pagājušajā sezonā sīvās cīņās astoņu posmu summā uzvarēja tieši Rodeo komanda.

Abas divas dienas skatītāji gaidīti jau no plkst. 11.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: