12. aprīlī plkst. 10.00 Ventspils Augstskolā pilsētas dome organizē bezmaksas apmācības semināru „Energoefektivitātes pasākumu monitoringa sistēmas izveide, uzturēšana un attīstība”.

Semināra mērķis ir apmācīt Ventspils pilsētas pašvaldības speciālistus, iedzīvotājus, uzņēmējus un dzīvojamo māju pārvaldniekus šādās tēmās: energopārvaldnieka funkcijas un pienākumi, ēku energopārvaldības nozīme, monitoringa jēdziens un būtība, enerģijas patēriņa uzskaite un ietaupījuma noteikšana, monitoringa sistēmas izveide, energoefektivitātes rādītāji un to analīze un Ventspils pilsētas pašvaldības īstenotie Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta projekti.

Semināra mērķauditorija ir Ventspils pilsētas pašvaldības speciālisti, iedzīvotāji, uzņēmēji un dzīvojamo māju pārvaldnieki.

Seminārā ar prezentācijām piedalīsies Anda Kursiša, SIA „Passive House Latvija” valdes priekšsēdētāja, arhitekte un Andris Vulāns, MSc, LLU lektors, sertificēts energoauditors.

Aicinām visus interesentus uz semināru pieteikties līdz 2012. gada 11. aprīlim plkst.16.00, zvanot pa tālruni 63601193, 63601191 vai sūtot elektronisko vēstuli uz e-pasta adresi: Irina.Bolezina@ventspils.gov.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: