Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vēstnieks novērtē Irbenes antenas

Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs pieļauj, ka Latvijas satelīta palaišana orbītā ar Krievijas nesējraķeti iezīmēs sadarbību augsto tehnoloģiju attīstībā, nodēvējot Ventspili par Latvijas vārtiem uz kosmosu.

Policistiem jāskaita minūtes

Valsts policijai turpmāk ārkārtējos gadījumos pilsētās notikuma vietā būs jāierodas 15, bet novados – 25 minūšu laikā. Ventspilniekiem tas esot pa spēkam.

2.lpp. Viedoklis: „Vicina pātagu”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Vai sajūtamies drošāk tagad, kad likumos būs par pāris punktiem vairāk, uz kura pamata varēs uzrakstīt sūdzību, ierosināt disciplinārlietu vai, vārdu sakot, apstrādāt un krāt papīrus. Šaubos arī, vai šis ir tas gadījums, kad ar jaunas likuma normas palīdzību, aizbildinoties, ka jāuzņemas jaunas funkcijas, mēģina palielināt štata vietas valsts iestādē. Zināms, ka Valsts policija ir rekordiste Latvijā vakanču ziņā un uz policiju neviens strādāt neraujas, drīzāk otrādi.»

3.lpp.

Ventspils konserviem būs savs zīmols

Pēc maksātspējas atjaunošanas Ventspils zivju konservu kombināts pamazām atgūst noieta tirgu precēm ar savu zīmolu. Tuvākajos gados pircēji atpazīs Ventspils šprotes pēc zīmola Made in Latvia.

4.-5.lpp. Reklāma.

6.lpp. Sports. BK Ventspils Eirokausu sezona beigusies

BK Ventspils jau otro sezonu pēc kārtas apstājies FIBA Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālā. Šoreiz mūsējiem kāju priekšā iekļūšanai Final Four aizlika ungāru Szolnoki Olajbasketbolisti, kas izšķirošajā spēlē Ventspilī guva uzvaru ar 82:78 (13:24, 21:14, 18:12, 30:28).

Rumbenieks atklāj sezonu

Pirmos oficiālos mačus šajā sezonā aizvadījis Arnis Rumbenieks – viņš startēja tradicionālajās sacensībāsLugano Trophy 2012 jeb X Mario Albisetti piemiņas sacīkstēs soļošanā, kurās izcīnīja 25. vietu un tikai nedaudz atpalika no sava personīgā rekorda.

7.lpp. 

Misija – iemācīt mācīties

ANDA ČAIKOVSKA ir Iespējamās misijas skolotāja, kas Piltenes vidusskolas 8.-12. klases audzēkņiem māca fiziku, bet desmitajiem – arī bioloģiju. Viņa pārliecināta, ka par skolotāju jāstrādā tik ilgi, kamēr šis darbs patīk. Šobrīd Andai darbs skolā sagādā patiesu prieku. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: