Lai gan oficiāli „Ēnu diena” visā Latvijā norisinājās 16. februārī, Ventspilī „Ēnu diena” turpināsies arī šonedēļ – piektdien, 24. februārī, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam viņa ikdienas gaitās sekos divas „ēnas”.

Lemberga „ēnas” ieradīsies no Rīgas un Pāvilostas – iepazīt pašvaldības vadītāja darba ikdienu vēlmi izteikuši 12. klases skolēni Laine Šildere no Pāvilostas vidusskolas un Filips Kapustins no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas. Kopā ar Lembergu „ēnas” piedalīsies viņa iknedēļas preses konferencē un videosesijā, kurā pašvaldības vadītājs atbild uz iedzīvotāju iesniegtajiem jautājumiem, kā arī iepazīs domes lēmumu sagatavošanas un pieņemšanas procesu dažādu domes komisiju un komiteju sēdēs.

Kā jau ziņots iepriekš, 16. februārī Ventspils pilsētas Domē līdzās jau ierastajam ikdienas ritmam valdīja papildu rosība, jo Domes vadību un atsevišķu nodaļu vadītājus „ēnoja” 8 jaunieši no Ventspils un Piltenes skolām. Visvairāk „ēnu” bija Domes izpilddirektoram Aldim Ābelem – „Ēnu dienā” viņu „ēnoja” trīs jaunieši no Ventspils 2. vidusskolas un Ziemeļkurzemes profesionālās izglītības kompetences centra. Divas „ēnas” no Ventspils 1. ģimnāzijas un Piltenes vidusskolas sekoja Tūrisma informācijas centra vadītāja p.i. Ingai Aulmanei, bet pa vienai „ēnai” bija Domes priekšsēdētāja 1. vietniekam sadarbības jautājumos Guntim Blumbergam, Domes izpilddirektora 1. vietniecei – Kapitāla pārvaldības nodaļas vadītājai Ritai Ozoliņai un pilsētas galvenajai arhitektei Daigai Dzedonei.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: