Viena no Latvijas vadošajām autoskolām „Credo” piedāvā unikālu iespēju – uzsākot darbību Ventspilī - tikai Ventspils iedzīvotājiem apgūt B kategorijas kursu pilnīgi par brīvu, maksājot tikai par praktiskās braukšanas nodarbībām! 

Pieteikšanās šai akcijai notiek no šī gada 20. līdz 29. februārim autoskolas mājaslapā www.credo.lv vai „Credo” Ventspils birojā Kuldīgas ielā 22, kā arī nepieciešamo informāciju var uzzināt zvanot 63623864. Apmācību procesu var uzsākt jau no 1. marta.


Šī iespēja sevī ietver gan reģistrāciju, gan dokumentu noformēšanu, gan teorētisko apmācību un autoskolas eksāmenu, un tai nav nekādu slēpto izmaksu, līdz ar to kursants maksā tikai par braukšanas nodarbībām!

Jūlija Ozolkalna, privātuzņēmēja, šobrīd izbauda ziemas priekus snovojot: „Kad pirms vairākiem gadiem sāku izvēlēties autoskolu, lai pēc tās pabeigšanas nepaliek iztukšota maka sajūta un reizē arī ir pārliecība, ka esmu iemācījusies droši pārvietoties, internetā uzmeklēju atsauksmes par visām Liepājā pieejamajām autoskolām un mana izvēle pamazām nosvērās uz „Credo”. Kāpēc?! Tāpēc, ka šai autoskolai nav agresīva reklāma, bet kvalitāte tiek pierādīta ar rezultātiem, katrs kursants tiek uztverts kā personība, jo arī man pašai sākumā braukšana nepadevās viegli, bet jau uzreiz pēc autoskolas pabeigšanas un apliecības iegūšanas varēju pārliecināti doties ciemos pie radiniekiem pāri visai Lietuvai.”

 

Šobrīd autoskola „Credo” ir ievērojami paplašinājusi savu darbību visā Latvijā, lai pēc iespējas vairāk Latvijas iedzīvotājiem dotu iespēju apgūt kvalitatīvas transportlīdzekļu vadīšanas prasmes par saprātīgām izmaksām.

 

Autoskola „Credo” Ventspilī piedāvā apgūt: A1; A; B; BE; C1; C; CE; D1; D kategorijas, kā arī 95. profesionālā koda apmācību.

 

„Credo” aicina ikvienu topošo autovadītāju, izvēloties autoskolu, īpašu uzmanību pievērst autoskolas reitingiem, kuri ir publiski pieejami mājaslapā www.csdd.lv un atsauksmēm no autoskolas absolventiem, tādējādi pasargājot sevi no liekiem satraukumiem un izdevumiem, kādi var rasties apmācību procesā. 

Par autoskolu „Credo”

Autoskola „Credo” ir dibināta 2001. gadā, 10 gadu laikā apmācot vairāk nekā 21 000 autovadītāju. „Credo” piedāvā apgūt 10 auto vadīšanas kategorijas, garantējot profesionālu, uz rezultātu vērstu attieksmi, kā arī izdevīgākās cenas. „Credo” vīzija ir kļūt par vadošo Latvijas autoskolu, pamatojot savu uz darbību uz saukli „Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!” 

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ronalds Burnickis 26.12.2018, 20:23:29

    Pirms izvēlies autoskolu, iesaku ielasīt šo informāciju - https://burnickis.lv/b-kategorija/

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: