Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kukule iecerējusi reformēt ostas

Šobrīd ministri lemj, ko brīvostu valdēs deleģēt kā valsts pārstāvjus. Zatlera Reformu partijas (ZRP) aktīviste Sandra Sondore-Kukule iecerējusi vērienīgas reformas, koncentrējot varu pār ostām valsts rokās.

Suns mūk vai aizstāvas

Pagājušajā nedēļā Latviju pārsteidza ziņa par suņu līdz nāvei saplosītu sirmgalvi. Iespējams, ka sievietei uzbrukuši nepabaroti sargsuņi. «Šie suņi jau ir likvidēti. To saimnieki jau nav dumji, viņi zina, kādas būtu sekas, ja viņus izdotos atrast,» dzīvnieku pansijas Ulubele pārstāve Zanda Bērziņa atklāj televīzijas raidījumā Labrīt, Latvija!.

2.lpp.
Viedoklis: „Par savējiem”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena
„Kopš tiem, laikiem, kad Šlesers labu darbu bija sagādājis sava šofera dēlam, šis vārdu salikums ieguvis jēdzienu, kuram ir nelāga pieskaņa. Patiesībā šofera dēliem augstos un labi apmaksātos apmatos nav ne vainas, ja tie ir apliecinājuši savu varēšanu un ir spējīgāki savā profesijā par citiem.”

3.lpp.

Sals būs, jautājums – cik ilgi?

Ar katru nākamo diennakti Latvijā, tostarp arī Ventspilī, sals kniebs arvien stiprāk. Par laika apstākļiem februārī atbildīgs būs vējš – no kuras puses tas sadomās iegriezties. 
Tiksimies zem lietussarga Avīžu alejā

Drīzumā Ventspils varēs vairot strūklaku galvaspilsētas slavu Kurzemē un visā Latvijā. Pašvaldība iecerējusi atklāt pilsētā vairākas jaunas strūklakas.
Vēlas izbeigt nacionālās spēlītes 

Lai nepieļautu, ka kādas sabiedrības daļas savtīgu interešu vārdā politiskajām kampaņām tiek izmantoti jautājumi, kas skar Latvijas valstiskuma un demokrātijas pamatus, Zaļo un Zemnieku savienība rosina grozījumus Satversmē.


4.lpp. 
Ēda, gulēja un izklaidējās

Muzikālās bankas finālkoncerts, tāpat kā citi lielie pasākumi, pilsētā aktivizē arī ekonomisko darbību – sabraukušajiem viesiem un pasākuma dalībniekiem ir kaut kur jāēd, jāguļ un jālustējas.

Izvilka aiz ausīm no gultas

Grupas Otra puse un Aijas Andrejevas dziedātā Ave Pali Muzikālajā bankā guva nedalītu klausītāju atbalstu, pārliecinoši ierindojoties pirmajā vietā, un arī mūzikas eksperti tai piešķīra augsto otro vietu. Dziesmas izpildītāji gan neslēpj – tas viņiem ir liels pārsteigums.


5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Jaunie hokejisti – otrie Soļigorskā

Hokeja kluba Venta 2002 U14 vecuma (1998. gadā dzimuši un jaunāki) hokejisti izcīnījuši otro vietu II Starptautiskajā Jaungada hokeja turnīrā Baltkrievijā, Soļigorskā.
Pirms kaujas Francijā panākums BBL

BK Ventspils basketbolisti šovakar aizvadīs trešo maču FIBA Izaicinājuma kausa Last16 turnīrā, Francijā tiekoties ar Roanne Basket, bet pirms šī svarīgā mača izdevies uzlabot situāciju Baltijas Basketbola līgas turnīra tabulā.

7.lpp. Novadā. Dace izrāda sirsnību un mīļumu

Dace Grundmane Puzē pazīstama kā rosīga rokdarbniece un daiļamatniece. Nu pužiņi aicināti aplūkot Daces jaunākās aizraušanās rezultātu – kultūras nama zālītē atklāta viņas gleznu izstāde.
Anketēs ancenieces un jūrkalnietes

Pētījums par demogrāfisko situāciju laukos pavisam drīz ieņems konkrētas aprises. Februārī anketētāji klauvēs pie Ances un Jūrkalnes māju durvīm.

Svin sudrabkāzas ar pašvaldību

25 gadus vadošos amatos pašvaldībā strādā Piltenes pārvaldes vadītājs Jānis Abakuks. Kopš izveidota novada dome, viņš vairs nepārstāv lēmējvaru, bet tik un tā ir salaulāts ar pašpārvaldi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: