20. janvārī, Ventspils pilsētas dome ir saņēmusi Sabiedrības integrācijas fonda lēmumu par Eiropas Sociālā fonda projekta „Kapacitātes paaugstināšana fondu apguvei, II kārta”apstiprināšanu.

Atgādinām, ka projekta iesniegšanu Sabiedrības integrācijas fonda organizētajā atklātajā projektu iesniegumu atlasē Ventspils pilsētas dome atbalstīja 2011. gada 21. oktobrī.

Projektu plānots īstenot sadarbībā ar Ventspils novada pašvaldību, izveidojot informatīvu materiālu video formātā par Ventspils pilsētas un Ventspils novada labās prakses piemēriem ES fondu projektu plānošanā un īstenošanā, kā arī kā par vietu, kur dzīvot, ko apmeklēt un kur investēt.

Informatīvais materiāls būs brīvi pieejams Ventspils pilsētas un Ventspils novada mājas lapās, nodrošinot pieeju ikvienam interesentam.

Vienlaikus informatīvais materiāls būs kā atbalsta instruments pašvaldību, to struktūrvienību pārstāvjiem, lai prezentētu pilsētu jaunu sadarbības partneru, investoru piesaistei.

Projekta ietvaros tiks stiprināta Ventspils pilsētas pašvaldības darbinieku darbaspējas, īstenojot apmācības, kas nodrošinās iespēju pašvaldību darbiniekiem veikt regulāru informatīvā materiāla aktualizēšanu, nepiesaistot ārējos resursus.  

Projekta izmaksas plānotas 20 000 LVL apmērā, piesaistot 100% Eiropas Sociālā fonda finansējumu.

Projektu plānots īstenot no 2012. gada aprīļa līdz 2013. gada februārim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: