Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Iveta uzdāvina dēlam nieri

Šis mīlestības stāsts sākās pirms 21 gada, kad Bērziņu ģimenē piedzima dēls Jēkabs. Ar laiku atklājās, ka pastarītim ir smaga kaite, pirms vairākiem gadiem, lai viņš varētu dzīvot, tika uzsākta hemodialīze, bet pagājušā gada 1. decembrī mamma Iveta pasniedza Jēkabam īpaši dāvanu. Viņa ziedoja nieri.

Pareizticīgo dievkalpojumi tagad arī latviski

Rīt Svētā Nikolaja Brīnumdarītāja pareizticīgo baznīcā gaidāms vērienīgs notikums. Pirmo reizi pēc daudziem gadiem Ventspils pareizticīgo dievnamā liturģija notikts latviešu valodā. Turpmāk dievkalpojumi latviešu valodā notiks reizi mēnesī.

2.lpp.Viedoklis: “Ziedot un ziedoties eņģeļu laikā”, laiklraksta “Ventas Balss” žurnāliste Ilona Kursīte

Nereti ziedojums ir tik pat nozīmīgs ne tikai tā saņēmējam, bet arī ziedotājam. Kā apliecinājums paša spējai just līdzi, sirds siltumam, dāsnumam. Baltais eņģelītis, saņemts par ziedojumu kalpo kā atgādinājums – esmu cilvēks, protu dalīties, protu dot, tātad arī mīlēt līdzcilvēkus.

3.lpp.

Tiltu rotās Eiropā neredzēta instalācija

Gadu pēc rekonstruētā Ventas tilta atklāšanas ventspilnieki iegūs arī unikālu gaismas mākslas objektu. Svētdien iedzīvotāji varēs vērot apgaismojuma svinīgo atklāšanu uz vienīgā Latvijā paceļamā tilta.

Noslēgušies tūrismam svarīgi konkursi

Tikko atvērtajā naktsklubā Diva Lounge noticis pirmais pasākums – konkursu Labākais ēdināšanas uzņēmums unLabākais izmitināšanas uzņēmums

uzvarētāju apbalvošana. Šie konkursi Ventspilī notiek katru gadu, taču šogad pirmo reizi to noslēgums apvienots vienā pasākumā.

4.lpp.

Dāvinātam akmenim ir dubults spēks

Iegādājoties dāvanas, cilvēki šogad biežāk izvēlas dabiskas lietas, piemēram, akmeņus un aromkociņus, kas darināti, izmantojot naturālās eļļas.

5. - 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Kultūra. Ventspils rūķiem tagad savas pasakas

Ziemassvētku laikā iznākusi rakstnieces Laimdotas Sēles pirmā grāmata bērniem Ventspils rūķi un viņu draugi.

Svinēs Mazbānīša svētkus

Svētdien Piejūras muzejā notiks tradicionālie Mazbānīša svētki. Būs rotaļas kopā ar folkloras grupām, notiks laimes un sveču liešana un vizināšanās ar mazbānīti.

8.lpp. Sports. Jaunie hokejisti pēc 1. apļa līderos

Hokeja kluba Venta 2002 U14 vecuma hokejisti noslēguši Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja čempionāta finālturnīra pirmā apļa spēles, pēc kurām ar uzvarām visās spēlēs viņi atrodas loģiskās līderpozīcijās.

Volejbolistiem otro reizi Talsu kauss

Volejbola klubs Ventspils otro reizi savā pastāvēšanas vēsturē triumfējis Talsu kausa izcīņā volejbolā. Šogad tas spraigā un sīvā fināla cīņā ar 3:1 apspēlēja DK Autoservisaspēlētājus.

9.lpp Intervija: Pie Dievgalda var piedāvāt arī mango sulu

Intervija ar Amerikā dzīvojošo teoloģi profesori AUSTRU REINIS daļēji tapa debesīs, viņa rakstīja lidmašīnā, iesākto turpinot Springfīldā. Daudzi ventspilnieki aizvien atceras mācītāju, kura mūspusē kalpoja deviņdesmito gadu sākumā, tādēļ šajos Ziemassvētkos uzrunājām tieši Austru – drosmīgu, gudru, brīvestīgu un atsaucīgu cilvēku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: