Svētdien Ventspils baptistu baznīcā ikviens ventspilnieks un pilsētas viesis varēja piedalīties labdarības koncertā bērniem ar īpašām vajadzībām „No debesīm es atnesu...”.

Apskati foto!

Lūgšanu nams bija gaismas, sirds siltuma, skanīgu balsu un sirsnīgu cilvēku piepildīts. Pateicoties ventspilnieku dāsnumam, šogad tika saziedoti līdzekļi 1168 latu apmērā.

Labdarības koncerta mērķis ir iepriecināt katru pasākuma viesi ar brīnišķīgu koncertu un vākt ziedojumus,  lai palīdzētu piepildīt atbalsta centra „Cimdiņš’” Ziemassvētku vecīša dāvanu maisu un iepriecinātu dienas centra mazos un „lielos” klientus. Tāpat dienas centram ļoti ir nepieciešams atbalsts, lai varētu algot mūzikas terapijas nodarbību vadītāju un aprūpētāju. Bērni aug, un 4-6 gadu vecumā ir iespējams gūt maksimālos rezultātus viņa attīstībā, kā arī jaunas darba rokas, ko „Cimdiņš” vēl nevar atļauties algot pats, ļautu pieņemt arī bērnus no novada, kuriem nav citas iespējas saņemt šādus pakalpojumus.

Ventspilī kopumā ir ap 150 bērnu ar īpašām vajadzībām, kuriem ir redzes, dzirdes, valodas, kustību un garīgās attīstības traucējumi. Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" ir vieta, kur šiem bērniem vienuviet ir iespējams saņemt psiholoģisko atbalstu, pedagoģiskas konsultācijas un nodarbības, ārsta – rehabilitologa konsultācijas, Montesori nodarbības, logopēda pakalpojumus, mūzikas nodarbības, darbnīcas un attīstošas nodarbības sensorajā istabā.

Labdarības koncertu bērniem ar īpašām vajadzībām organizē politiskā partija „Latvijai un Ventspilij”. Lai koncerts varētu notikt, politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs arī šogad no personīgajiem līdzekļiem sedz labdarības koncerta organizēšanas izdevumus.

Darīsim pasauli labāku un iedegsim smaidu mazo ventspilnieku sejās!

Ziedojumus iespējams arī pārskaitīt:

Nodibinājumam "Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš"
Reģ.Nr. 40008167435
Adrese: Atpūtas iela 16, Ventspils, LV-3601
Banka: AS "Swedbank"
Kods: HABALV22
Konts: LV98HABA0551030241786

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: