Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Viltus trauksme peldbaseinā

Ar trīs valodās izskanējušu aicinājumu nekavējoties pamest telpas šonedēļ tika pārbiedēti Ūdens izklaides un sporta kompleksa apmeklētāji. Izrādās, tā bija viltus trauksme.

Medniece, Sniega karaliene un Paradīzes putns

Pirmo reizi piedaloties Baltijas Austrumu deju festivālā, ventspilnieces ieguvušas skatītāju simpātiju balvu vēderdeju tērpu konkursā. Netradicionālos tērpus, kas atspoguļo sievietes mainīgo raksturu, veidojusi Vineta Ločemele, bet atbalstu sniedzis deju studijas East&West kolektīvs.

2.lpp. Viedoklis: «Vilks viņu zina», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Katru rudeni valstī iestājas budžeta panika un, aizbildinoties ar laika trūkumu, likumprojekts tiek mežonīgā tempā izdzīts cauri Saeimai, lai pēc tam jau janvārī sāktu domāt par tā grozīšanu.»

3.lpp.

Tirdzniecības tīkli nesteidz uz Ventspili

Ventspilnieki nereti sūdzas par Latvijā populāru tirdzniecības tīklu lielo veikalu trūkumu. Tāpēc pilsētas iedzīvotājiem atšķirībā, piemēram, no kaimiņiem liepājniekiem nav iespējams izmantot lielveikalu izdevīgās cenu akcijas. Savukārt pilsētas dome norāda uz investoru pasivitāti.

 

4.lpp.

Top piemiņas akmens Porniekam

Domubiedru grupa Puzē apņēmusies savākt līdzekļus, lai 27. aprīlī pagasta centrā uzstādītu piemiņas akmeni kolhoza Blāzma vadītājam Gunāram Porniekam.

5.lpp. Vide

Lāča veiksmes stāsts

Liela laime summējas no sīkākām. It īpaši darbā, kas saistīts ar dzīvniekiem patversmē. Sāp sirds par katra iemītnieka likteni, tāpēc jo lielāks prieks par veiksmes stāstu, kad dzīvnieks, izrādās, nav vis tīšuprāt izmests, bet gan neveiksmīgi aizklīdis pats.

Bīstams suns – dubulta atbildība

Vīram, kura suns–recidīvists pavasarī sakoda kādu mazu ventspilnieci, drīzumā nāksies stāties tiesas priekšā. Pats Grāfs tikmēr vietējā dzīvnieku patversmē par jauno saimnieku jau atzinis savu kopēju. Savukārt Zemkopības ministrija, uzskatot, ka uzbrukumu gadījumi tiek risināti pārlieku smagnēji, nākusi klajā ar iniciatīvu pārskatīt gan piemērojamos sodus, gan kārtību, kādā suņus pasludina par bīstamiem.

6.lpp. Sports

«Ventspils» uzvar un soļo tālāk

BK «Ventspils» jau priekšlaicīgi nodrošinājis iekļūšanu FIBA Izaicinājuma kausa nākamās kārtas turnīrā. To ventspilnieki paveikuši Ungārijā, kur mača pēdējās sekundēs viņi izrāva grūtu uzvaru pār vietējo vienību «Atomeromu».

Šahistiem kluba kauss un komandu mači

Pamatīga intriga šogad bijusi pilsētas šaha kluba kausa izcīņā, jo uzvarētāja noskaidrošanai nācies izspēlēt papildpartijas. Savukārt kluba komandai valsts čempionātā izdevies tikt pie bronzas godalgām.

7.lpp. Intervija: Katra cilvēka dzīve ir vērtība

ELITA LAPIŅA ir enerģiska un aktīva sieviete. Viņa jau 14 gadus saimnieko zupas virtuvē, kas ir otra vecākā Latvijā. Laiku paņem arī citi labdarības projekti un sabiedriskais darbs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: