Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projektā deviņas Ventspils izglītības iestādes – tiks apgādātas ar 83 stacionārajiem un 12 portatīvajiem datoriem, kā arī ar 5 multimediju tehnikas komplektiem.

Tehniku saņems Ventspils 1.ģimnāzija, 2., 4., 5.un 6.vidusskola, 1. un 2.pamatskola, Ventspils Centra sākumskola un Vakara vidusskola.

Vienlaikus SIA "Kurzemes datorcentrs" ir veicis lokālo datortīklu attīstību astoņās Ventspils izglītības iestādēs – Ventspils 1.ģimnāzijā, 2., 4., 5.un 6.vidusskolā, 1. un 2.pamatskolā, kā arī Ventspils Centra sākumskolā. Darbu rezultātā skolās ir uzstādīti bezvadu interneta piekļuves punkti, kā arī citas saistītās ierīces, tādējādi sekmējot informācijas un komunikāciju tehnoloģiju infrastruktūras attīstību pašvaldības iestādēs, to plašāku un efektīvāku izmantošanu izglītības procesā.

Projektā "Izglītības iestāžu informatizācija Ventspils pilsētā" Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 82 487 LVL. Plānotu paredzēts īstenot līdz 2012.gada 30.jūnijam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: