Dziedātāja un radio Capital FM ētera balss Liene Brikouska, pazīstama arī kā Lee, kura jau iepriekš paziņojusi, ka ar šādu tādu vīrieti attiecībās neielaidīsies, uzsākusi publisku flirtu ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, ziņo mango.lv.

"Tā vietā, lai skatītos, kas apkārt notiek - ieskaties man acīs, Aivar! Es gaidu, kad iesim vakariņās beidzot. Lai jauka diena," ar miniblogu vietnes Twitter starpniecību drosmīgu aicinājumu Ventspils mēram izteikusi pievilcīgā meitene.

Lembergs kā jau īsts vīrietis nav spējis turēties pretī dāmas aicinājumam. "Par dienu - ne pūku, ne spalvu! Vakariņās? Tas nepaliks bez ievērības! Vai esat gatava tādai sabiedrības uzmanībai?" ar meiteni koķetēja Lembergs. Savukārt Lee steidzās norādīt, ka šāds noraidījuma attaisnojums nederēs: "Īsts džentlmenis nekad neatteiks dāmai. Jūs taču neliksiet man raust rūgtas asaras."

Lembergs uz šādu meitenes uzstājību reaģēja ar smaidu. "Nu, beidziet! Neesmu Jūsu asaru vērts," jokoja Venstpils mērs. Dziedātāja novērtēja Lemberga atjautīgo attaisnošanās veidu, tomēr paziņoja, ka tik vienkārši tas viņam "krastā neies".

mango.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: