20 Kurzemes novada jauniešiem būs iespējams piedalīties bezmaksas apmācībās Lecam laivā. Tām pieteikties aicināti gan tie, kuri aktīvi darbojas kādā nevalstiskajā organizācijā, gan tie, kuriem ir idejas, bet nav domubiedru to īstenošanai.

Apmācībās varēs apzināti savu pieredzi un prasmes, kā arī ar tām dalīties ar citiem, attīstīt sadarbības spējas, attīstīt jaunas idejas un mācīties citādi, izmantojot neformālās izglītības metodes. Lēkšana laivā notiks no 2. līdz 4. decembrim viesu namā „Ventaskrasti”. Apmācību mērķis ir veicināt Kurzemes reģiona jauniešu un jaunatnes organizāciju (to biedru) aktīvāku un mērķtiecīgāku darbību un savstarpēju sadarbību, sekmēt jaunu radošu iniciatīvu rašanos un attīstību.

Aģentūra sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus, bet ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu jāsedz dalībniekiem pašiem. Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” var meklējt mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: