Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pavisam neparasts rudens

Tādu rudeni kā šogad – sausu, siltu un saulainu, kad vēl novembrī dārzi ir pilnos ziedos, –neatceras neviens.

Kašķu dēļ apdraudēts projekts

Neskatoties uz ventspilnieku ieguldīto milzīgo darbu, lai Talsos tiktu uzbūvēta jauna slimnīcas ēka, talsenieku savstarpējie strīdi draud projektu izgāzt.

 

2.lpp.Viedoklis: «Patiesība ir ārā», laikraksta Ventas Balss galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ja viena ģēnija faktors būtu tik spēcīgs, kādu to piedēvē Dombrovskim, Latvija savu premjeru par naudu uz procentiem šobrīd varētu aizlienēt Grieķijai.»

 

3.lpp.

Viņķele reformēs pabalstus

Jaunā labklājības ministre Ilze Viņķele likusi noprast, ka nākamgad būs jārod 20 miljonu latu ietaupījums sociālajā budžetā. Iecerētas arī vērienīgas reformas, lai novērstu valsts līdzekļu izšķērdēšanu nepelnītiem pabalstiem.

 

4.lpp.

Kontrole izvētījusi brīvostas pārvadi

Lai arī Valsts kontrole, veicot revīziju Ventspils brīvostas pārvaldē, konstatējusi, ka Ventspils ostā ir vislielākais pārkrautais kravu apjoms un vismazākie pamatdarbības izdevumi, kas apliecina pārvaldes efektivitāti, kopumā kontrolei trūkstot izpratnes par ostu pārvalžu funkcijām.

5.lpp. Dārzu lapa

Rudens darbi piemājas dārzā

6.lpp. Sports

«Ekspresis» turpina bez zaudējumiem

Trešo uzvaru Rietumu līgas turnīrā izcīnījuši «Baltijas Ekspreša» basketbolisti, kas izbraukumā ar 82:62 (20:12, 18:9, 19:25, 25:16) pārspēja Lapmežciema spēlētājus.

Peldētāji iekļūst Kurzemes izlasē

Mūsu peldētāji sekmīgi startējuši Kurzemes čempionātā peldēšanā – viņi ne tikai izcīnījuši vairākas godalgotās vietas, bet arī iekļuvuši izlases sastāvā dalībai Latvijas Novadu kausa izcīņā.

7.lpp. Ceļasoma

Krētas mīti un mūsdienu protesti

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: