Otrdien no plkst. 8 Ventspils Tūrisma informācijas centrā apmeklētājiem atkal būs pieejami Ventspils venti. Pieprasījums ir tik liels, ka nodrukāts jau ceturtais un piektais miljons. 

Akcijas organizētājus priecē fakts, ka ventu aprite notiek. Piektdien, 28.oktobrī Jaunrades nams, Olimpiskais centrs un Ventspils muzejs atdeva Tūrisma informācijas centram vairāk kā 26 000 iekasēto ventu, kas ļāva 87 ceļotājiem sestdien, 29.oktobrī tos saņemt un lietot.

Saskaņā ar akcijas noteikumiem līdz 1.decembrim 300 ventus dāvanā saņem ikviens Tūrisma centra apmeklētājs, bet klipa veidotāji, uzrādot unikālo kodu, iegūs 500 ventus. Klipu var izveidot mājas lapas www.visitventspils.com ceļojuma konstruktorā.

Kā jau informējām, Ventspils ventus saņēmuši jau gandrīz 10 000 cilvēki, bet mājas lapas www.visitventspils.com ceļojuma konstruktorā klipus izveidojuši jau 420 cilvēku un 97 no tiem Tūrisma informācijas centrā saņēmuši solītos 500 ventus. Ventus saņēmuši arī ceļotāji no Krievijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Nīderlandes un Vācijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: