Pilsētas dome izdarījusi grozījumus Izglītības pārvaldes un Ventspils muzeja maksas pakalpojumu tarifos.

Tie veikti saistībā ar Ventspils pilsētas jaunā mārketinga simbola vents apstiprināšanu un ieviešanu Ventspils Jaunrades namā, proti, ieejas biļetei planetārijā un observatorijā tiks piemērota atbilstoša atlaide līdz pat 50% apmērā.

Savukārt Livonijas ordeņa pilī un Ziemeļkurzemes amatniecības centrā „Amatu māja”, nododot noteiktu skaitu ventus, ieejas biļetes cenai tiks piemērota atbilstoša atlaide 30 līdz 50% apmērā. Tādējādi tiks veicināta apmeklētāju plūsmu arī ārpus aktīvās tūrisma sezonas rudens un ziemas mēnešos.

Rudens un ziemas mēnešos muzeja piedāvājums nesamazinās un līdz ar to ventiem varētu būt labs noiets. Apmeklētājiem apskatei pieejama Livonijas ordeņa pils pastāvīgā ekspozīcija, arvien vēl atraktīvā digitālā ekspozīcija „Dzīvā vēsture”. Tuvojoties gada nogales svētkiem, Ziemassvētku radošajā darbnīcā varēs darināt savu Sniega rozi, lai Nikolaja dienas svētkos (3.decembrī) dāvātu to pils svētku eglei.  

Arī Amatu mājā gaidāmas svētku aktivitātes, kuras izcels Ziemassvētku tirdziņš un leļļu, kreļļu un filcēšanas darbnīcas. Amatu mājā šoruden īpaši pievērsta uzmanība šuvēja un modelētāja amatam, jo tieši šeit var ielūkoties Ventspils modelētāju ikdienā izstādē Modes fotogrāfija Ventspilī, kā arī iejusties modeļa lomā muzejpedagoģiskajā darbnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: