BK Ventspils basketbolisti ULEB Eiropas kausa kvalifikācijas kārtas atbildes mačā viesos ar 65:79 piekāpās Ukrainas Azovmash, tā zaudējot arī divu spēļu summā, un pamatturnīrā neiekļūstot. Otro gadu pēc kārtas ventspilniekiem nāksies spēlēt FIBA Izaicinājuma kausā. 

Spēle sākās ar Džamara Janga pieciem punktiem pēc kārtas, un ventspilnieki vadībā turējās gan lielāko daļu pirmās ceturtdaļas (16:14), gan puslaika. Diemžēl mača pirmās puses beigās ventspilnieku spēle nobremzēja gan aizsardzībā, gan uzbrukumā un atpūtā ar nelieliem plusiem gan šajā, gan divu spēļu summā varēja doties Azovmash - 37:32.

Pēc lielā pārtraukuma BK Ventspils ātri panāca izlīdzinājumu, taču tik pat ātri arī atkal iekrita mīnusos. Vienu brīdi mājinieku pārsvars bija arī 14 punkti... Ceturtdaļas beigās kopējiem spēkiem skatu uz dzīvi tomēr izdevās padarīt patīkamāku, jo mīnusus izdevās krietni sadeldēt. Pēc trim ceturtdaļām ventspilniekiem bija vairs tikai -6, un arī to ātri vien izdevās nodzēst. 

Diemžēl pāris nesekmīgas epizodes mūsējo izpildījumā, pāris veiksmes mirkļi mājiniekiem, un pieredzējušie Ukrainas kluba basketbolisti atkal pārņēma spēles grožus savās rokās. Latvijas kluba basketbolistiem bumba grozā vairs negāja pat no soda metienu līnijas un pāris minūtes līdz mača beigām intriga jau bija izplēnējusi.

Ventspilnieki eirokausu sezonu turpinās FIBA Izaicinājuma kausā, kurā spēlēja arī pērn. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: