Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Izglābās, pateicoties brīnumam

Pagājuši divarpus gadi kopš Ventspils zvejas kuģa Unora un divu komandas locekļu bojāejas. Tie, kuriem nav bijusi tieša vai netieša saskare ar nogrimušo kuģi, varbūt jau piemirsuši šo traģisko atgadījumu. Tomēr šīs traģēdijas aculieciniekiem un dalībniekiem vajadzēs ar to sadzīvot uz mūžu. «Ventas Balss» tikās ar vienu no zvejniekiem, kurš piedzīvoja šo nelaimi.

Rīgā avārijā iet bojā ventspilnieks

Rīgā notikušajā traģiskajā avārijā, kurā saskrējās četras automašīnas, bojā gājis 26 gadus vecais ventspilnieks Vladislavs Sokolovs.

 

2.lpp. Viedoklis: «Putru vārīt prot», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«No Zatlera, kurš putru ir savārījis, kurš ir visu notiekošo procesu ierosinātājs, tiek gaidīta konkrēta rīcība.»

3.lpp.

Partijas bremzē valdības veidošanu

Ar sarunām par jaunās valdības veidošanu Zatlera Reformu partija grauj 11. Saeimas prestižu, uzskata politoloģe Ilga Kreituse. Savukārt runas par varavīksnes valdību ir domātas acu aizmālēšanai.

4.lpp.

Noņem naudu apkurei un elektrībai

«Nožēlojami, ka uz slimu bērnu rēķina valsts risina savas problēmas,» tā pēkšņi nākušo ziņu par finansējuma samazināšanu uzturēšanas izdevumiem vērtē Stiklu speciālās internātskolas direktore Lienīte Alsberga.

Sanktpēterburgas noskaņā

Šodien Ventspilī sākas ikgadējais krievu kultūras pasākumu maratons. Krievu kultūras dienas šogad veltītas Sanktpēterburgai.

 

5.lpp. Vide

Putnu vērošana – vingrošana acīm

Ja vēlaties savu atpūtu padarīt saturīgāku un interesantāku, kļūstiet par putnu vērotāju!

Pieprasītākie ir mājas mīluļi

Šķirnes suņu tirdzniecības apjoms arī krīzes apstākļos nav sarucis, skaidro Ventspils Dzīvnieku audzētāju biedrības vadītāja Diāna Blumberga. Tomēr laika gaitā mainījušās pieprasītākās suņu šķirnes.

6.lpp. Sports

Berķi lieliski rallijā Latvija

Komandas NJ Racing autosportistu ekipāža Nauris un Olafs Berķi izcīnījusi augsto septīto vietu rallija Latvija absolūtajā kopvērtējumā; tas ir viens no ventspilnieku augstākajiem sasniegumiem pēdējos gados.

Ventspils pludmalē lidoja akmeņi

«Ideja par akmeņu mešanas sacensībām ir vienkārši lieliska, tajās arī nav tik stīvas un saspīlētas atmosfēras kā oficiālajās sacīkstēs,» par netradicionālo pasākumu priecājas Dace Brakanska, kas tajā piedalījās pirmo reizi.

7.lpp. Intervija: Labestīgais ielu bruģīšu licējs

Ventspils labiekārtošanas kombināta ceļu strādnieks JURIS BĒRTELSONS par apzinīgu, kvalitatīvu un profesionālu darbu šogad saņēma domes Balvu. Juris neatbilst priekšstatam par to, kādam būtu jāizskatās ceļa strādniekam. Uz interviju atnāk inteliģenta un smalkjūtīga persona, kas visus aicina uz labestību un savstarpēju izpratni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: