Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Cerīgi uzsākta graudu kulšana

Vairākās novada zemnieku saimniecībās labības kulšana jau pāris nedēļu iet vaļā. Ziemāji šogad daudzviet izsaluši, taču vasarāji padevušies labi. Zemnieki ir gandarīti par graudu cenām.

Eksperiments zemās grīdas autobusā

Lai autobusā ielaistu invalīdu ratiņkrēslā vai māmiņu ar bērnu ratiņiem, vadītājam pie aizmugurējām durvīm jānolaiž speciāla laipa. Ventas Balss skaidro, kā šī operācija norisinās praksē.

2.lpp. Viedoklis: «Mulsums nevietā», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Par vienaldzību runā gadiem ilgi un daudz. To var sastapt gan uz ielas, gan darbā, gan ārkārtas situācijās, kad vienaldzības cena var būt arī dzīvība.»

3.lpp.

Gājiens būs atraktīvs

Viens no košākajiem akcentiem pilsētas svētku plašajā programmā ir svētku gājiens, kam jau šobrīd uzņēmumi aktīvi gatavojas.

4.lpp. Darbs un nauda

Bizness runā dažādās valodās

Tūrisma sezona ir pašā plaukumā. Pilsētas kafejnīcu, viesnīcu, veikalu, suvenīru bodīšu, atrakciju īpašnieki cenšas izmantot šo īso brīdi, kas baro visu gadu.

«Landora» likvidācijas procesā

Viens no kādreiz veiksmīgākajiem sabiedriskās ēdināšanas un ziedu biznesa uzņēmumiem SIA «Landora» piedzīvo savas pēdējās dienas. Kopš pagājušā gada uzņēmumam turpinās bankrota procedūra. Tā vietā darbojas komersants «Lavatera».

5.lpp. Sports

Ghetto Basket pieliek punktu

Ar Jelgavas vienības Armet uzvaru noslēdzies ceturtais šīs vasaras Ghetto Basket Ventspils posms, kas reizē bija arī noslēdzošais.

Jātniekiem panākumi Kleistos

Latvijas Jātnieku federācijas kausa izcīņas trešajā posmā jāšanā ar poniju un amatieru konkūrā teicamus rezultātus uzrādījušas mūspuses sportistes Anna Šidlovska un Gelinta Egendorfa.

6.lpp. Intervija: Mārītes tumsas un gaismas spēles. Kosmoss

Līst. MĀRITE KLUŠA atbrauc ar divriteni. Mums abām ir rūtainas blūzes, tāpēc sasmaidāmies. Nu ir vieglāk runāt par mākslinieces 60 gadiem, savrupību, dzīvi Ostgalā un Pavļika Morozova sindromu. Mārīte nenoraida nevienu jautājumu.

7.lpp. Brīvbrīdim

Iz pagājības

1936. gads. No zemes jāņem viss, ko tā spēj dot. Rīt – kūdras propogandas diena.

Recepte: Jūrkalnes bibliotēkas vadītājas Ligitas Kalniņas «Krabju nūjiņas alus mīklā ar ķiploku mērci».

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: