Par godu Valsts robežsardzes (VRS) Ventspils un Liepājas pārvaldes apvienošanas otrajai gadadienai, VRS Ventspils pārvalde rīko pasākumu Liepājā.

2009.gada 1.augustā VRS Ventspils pārvalde pārņēma Liepājas pārvaldes funkcijas, par godu šim notikumam kopš 2010.gada VRS Ventspils pārvaldē augusta sākumā tiek rīkotas atvērto durvju dienas.

Šajā gadā pasākums iecerēts Liepājā. Atvērto durvju diena notiks 5. augustā Ostmalas ielas laukumā pie Liepājas ostas kapteiņa dienesta no plkst.14:00 līdz 17:00.

Interesentiem būs iespēja iepazīties ar VRS Ventspils pārvaldes kuģošanas līdzekļiem, vērot aizraujošus paraugdemonstrējumus - kinologus darbībā ar dienesta suņiem un Apskates un kontroles nodaļas sadarbību ar VRS Aviācijas pārvaldes Apsardzes un speciālo uzdevumu nodaļu.

 

Pasākums solās būt interesants, ņemot vērā to, ka Liepājas ostas akvatorijas 88.piestātnē atradīsies ne vien VRS Ventspils pārvaldes kuģošanas līdzekļi, bet arī Lietuvas robežsardzes kuģis. Pasākumu vēl aizraujošāku darīs VRS Aviācijas pārvaldes helikopteris, kas arī tiks piedāvāts interesentu apskatei. Atsevišķā teltī varēs aplūkot VRS Ventspils pārvaldes informatīvo stendu, uzskates līdzekļus, tehnisko aprīkojumu un speciālo ekipējumu (ieroči, vairogi, bruņuvestes u.c.). Savukārt no plkst. 14:10 līdz 14:25 visiem interesentiem būs iespēja vērot VRS Ventspils pārvaldes parādes maršu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: