Ventspils vakara vidusskola aicina ikvienu, kurš dažādu iemeslu dēļ līdz šim nav ieguvis vispārējo vidējo izglītību, pievienoties audzēkņu pulkam un iegūt vispārējo pamatizglītību klātienē un vispārējo vidējo izglītības klātienē vai neklātienē latviešu un krievu valodās.

Tālmācības audzēkņiem mācību process galvenokārt notiek patstāvīgi, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus (būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu, aprīkots ar web kameru). Visi mācību materiāli būs pieejami internetā, Ventspils vakara vidusskolas Moodle vidē (http://moodle.vvvsk.lv).

Sākoties mācību gadam, skola nodrošinās apmācības, kā praktiski strādāt Moodle vidē, konsultēs, kā notiks informācijas apmaiņa, mājas darbu un ieskaišu darbu iesūtīšana. Katrs varēs izvēlēties sev piemērotāko mācīšanās laiku un tempu, atbilstoši sastādītajam individuālajam mācību plānam.

Mācību process sastāv no klātienes grupu konsultācijām (pārsvarā tiem audzēkņiem, kuri atrodas Latvijā), individuālajām klātienes vai neklātienes konsultācijām un patstāvīgā darba. Katra semestra noslēgumā mācību priekšmetos būs jākārto ieskaites. To varēs darīt katrs pēc savas izvēles un iespējām – klātienē vai neklātienē. Semestra vērtējumu izliks atbilstoši iegūtajiem punktiem par patstāvīgi veiktajiem darbiem un ieskaiti.

Šobrīd klātienē obligāti jākārto tikai valsts pārbaudes darbi 12. klasei – centralizētie eksāmeni latviešu valodā un literatūrā, svešvalodā, matemātikā un vēl vienā priekšmetā (pēc audzēkņa izvēles).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: