Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs izsludinājis konkursu par kļūdu meklēšanu Baibas Sipenieces–Gavares vēstulē.

«Kā jau daudzi ir dzirdējuši vai lasījuši, ievērojot „Nesadarbošanās principus”, pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare ir nolēmusi atteikties no Jūras svētku programmas vadīšanas Ventspilī šī gada 9.jūlijā, par ko viņa informēja gan publiski, gan nosūtot e-pasta vēstuli svētku režisoram.

Viņas 8.jūnijā izsūtītā vēstule gāž no kājām teju ikvienu, kurš to izlasa un skolā ir mācījies latviešu valodu. Kā gan inteliģents cilvēks 950 zīmju tekstā var pielaist tik daudz kļūdu?!

Šis Sipenieces vēstījums varētu būt kā pārbaudījuma darbs latviešu valodas eksāmenā divpadsmito klašu skolēniem. Varbūt to Ventspilī ieviesīsim. Bet šobrīd esmu izsludinājis konkursu saistībā ar šo Sipenieces garadarbu, un uzvarētājs iegūs varenu balvu.

Tā kā kopš pagājušās piektdienas vēl nav nosaukta pareizā atbilde, tad pirmajam, kurš ietvītos, ierakstīs tikai zemāk nosaukto portālu komentāros vai atsūtīs (lembergs.aivars[at]gmail.com) precīzu Sipenieces 150 vārdu rakstu darba visu kļūdu skaitu (ortogrāfijas, interpunkcijas, stila, atstarpju lietojuma kļūdas), personīgi dāvināšu iespēju jebkurā laikā ar visu ģimeni veselu dienu Ventspilī atpūsties Pludmales akvaparkā un Ūdens piedzīvojumu parkā, kā arī naudas prēmiju 1000 latu apmērā!

Sipenieces rakstu darbs atrodams www.aivarslembergs.lv sadaļā Aktualitātes, „Aivars Lembergs” Twitter kontā, Ventspils portālā www.ventspils.lv un www.ventasbalss.lv. Lai veicas!

Ar cieņu

Aivars Lembergs»

Baibas Sipinieces-Gavares vēstule

«Rakstu Jums savā un Valtera vārdā.Ir tā,ka bedzamie politiskie notikumi valstī,ir novedusi ļaudis līdz situācijai,ka jārīkojas radikāli,jeb citiem vārdiem runājot,ja vien mums nav vienaldzīgs Latvijas liktenis,vairs nedriīkst izlīdzēties ar burkšķēšanu savā ķēķī.Tāpēc, mēs piedaloties šodien rīkotajā sarīkojumā Oligarhu

kapusvētki,nolēmām ,ka nesadarbosimies ar ļaudīm ,kuri Latviju ir pārdevuši un noveduši līdz korumpētāko valstu saraksta augšgalam.Pārmaiņas jāsāk ar sevi,nu un Jūs saprotat,ka pilsētas svētkos Ventspilī,mums uz skatuves būs jāatrodas ar cilvēku,kurš nepārprotami ir bijis pie vainas visos agstākminētajos notikumos .Tāpēc mēs savu dalību Ventspils pilsētas sarīkojumā 2011.gada 9.jūlijā atsaucam.Venspilniekiem un visiem pasākuma organizētājiem sūtam atvainošanos par sagādātajām neērtībām,un izsakam cerību,ka pienāks tā diena,kad nebūs jācīnās ar oligarhiem un to rokaspuišiem.

Uz tikšanos Labākā no oligarhiem tīrā Latvijā,
Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze.
Rīgā,2011.gada 8.jūnijs.

P.s.Es Jums atļauju šo vēstuli pārsūtīt Ventspils svētku organizētājiem.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: