Par spīti ne pārāk saulainajam un ne pārāk siltajam laikam, aizvadītas VeA Jautrās sporta spēles, kurās sešās disciplīnas sacentās četras komandas ar kopumā 23 dalībniekiem.

Dalībniekiem vajadzēja pārvarēt tradicionālās disciplīnas: griešanās ap mietu desmit reizes, cauras pudeles piepildīšana ar ūdeni, izmantojot cauras glāzītes, bļodas turēšana ar divām un vienu kāju, ābola vilkšana no spaiņa ar mutes palīdzību. Jaunums šajās spēlēs bija papīra lidmašīnas taisīšana un lidināšana aplī un sērkociņu kastītes bīdīšana ar pie jostas piesietu burkānu.


Par 2011.gada Jautro sporta spēļu uzvarētājiem kļuva komanda "Pilnie punči" - Guntars Čeketa, Aija Veinberga, Matīss Maltisovs, Romāns Stepanovs, Sergejs Zikovs un Kristaps Felzenbergs. Uzvarētāji ieguva balvu no Piedzīvojumu Parka un arī īpašu balvu no Klondaikas, kā sērkociņu kastītes bīdīšanas uzvarētāji. Otrā vieta "Lietuviešu žirafei"(Alīna Tkača, Anatolijs Makgaivers (Artūrs Jankevičs), Arnis Lukašenoks, Dāvis Štegmanis, Lauris Āriņš, Varis Putniņš), bet trešo vietu dalīja "Contex" (Kaspars Štalts, Mikus Matisons, Andris Siliņš, Kitja Freimane, Uģis Auzukalns, Andris Gedgauds) un "Romāns" (Elīna Iesalniece, Kārlis Beigats, 
Viesturs Kohs, Santa Ikauniece, Edgars Niklass) 

Pēc pasākuma oficiālās daļas sekoja atpūtas vakars pludmales dzeltenajā teltī, kur notika apbalvošana un tika izspēlēti konkursi ar vērtīgām balvām no Piedzīvojumu Parka.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: