Pēc ilgāka pārtraukumā līdzjutēji šodien atkal būs iespējams klātienē vērot Latvijas futbola virslīgas spēli – FK Ventspils savā laukumā uzņems FC Jūrmala. Mača sākums pulksten 19.

Iepriekšējā Latvijas čempionāta spēle Ventspilī risinājās vien 8. maijā, tiesa pēc tam bija arī Baltijas līgas pusfinālā mačs un pārbaudes spēle. Tā kā lielākais futbols, kādu vien ventspilnieki šobrīd var cerēt redzēt, mūsu pilsēta nav bijis ilgāk nekā mēnesi. Tas gan nenozīmē, ka bez spēlēm bija arī FK Ventspils – mūsējie šajā laikā prata nodrošināt uzvaru Latvijas kausa izcīņā nostiprināties virslīgas pirmajā vietā. Ventspilnieki ir čempionāta līderi ar 31 punktus (10 uzvaras, 1 neizšķirts), bet mūsējo šodienas pretinieki aizvadījuši par vienu maču vairāk (trīs uzvaras un neizšķirti, seši zaudējumi) ar 12 punktiem ieņem septīto vietu.

Pirmajā abu komandu spēlē Jūrmalā mūsējie svinēja uzvaru 1:0, bet vienīgos vārtus 74. minūtē guva Frederiko Martiness. Urugvajieties ar pieciem precīziem raidījumiem šobrīd ir otrais rezultatīvākais komandas spēlētājs, bet gan FK Ventspils, gan visa čempionāta bombardieru saraksta galvgalī šobrīd ir pussargs Eduards Suhanovs – 6 vārti.

Vēl viena liela spēlē līdzjutējus gaida sestdien, kad Ventspilī tiks noskaidroti Baltijas līgas uzvarētāji – FKVentspils tiksies ar seniem paziņām Skonto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: