Iespējams, 17.jūnijā notiks "Latvijai un Ventspilij" valdes sēde, kurā varētu pārrunāt iespējamos kandidātus nākamajām Saeimas vēlēšanām.

"Esmu uzrunājis Danu Reiznieci-Ozolu un izteicis cerību, ka viņa startēs. Viņai, kā zināt, tieši tajā laikā paredzēts nozīmīgs notikums privātajā dzīvē. Es gan viņai teicu, ka pirms iepriekšējām vēlēšanām viņa aizbrauca uz šaha čempionātu, tā kā, ja viņa tagad būs tai brīdī slimnīcā, es ceru, ka vēlētāji to piedos," par iespējamo kandidātu izteicies Aivars Lembergs.

Kā vēl vienu iespējamo kandidātu viņš minējis pašreizējo Saeimas Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas deputātu Jāni Vucānu.

"Protams, profesora Jāņa Vucāna zināšanas un pieredze kā pedagogam, zinātniekam, augstskolas vadītājam, politiskajam darbiniekam Ventspilī ļauj cerēt uz pietiekamu vēlētāju atbalstu," sacījis Lembergs. "Par citiem iespējamajiem kandidātiem neesam vēl sprieduši, to vajadzētu darīt tuvākajā laikā. Esam paredzējuši, ka valdes sēde būs 17.jūnijā. Tā kā pieteikšanās varētu būt ap augusta vidu, ir palikuši vēl pilni divi mēneši."

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: