Tie jaunieši, kurus interesē personības izaugsme, pašattīstība, diskusijas ar vienaudžiem, viedokļa formulēšanas, izteikšanas un argumentēšanas principu apguve, jauni draugi un kontakti, aicināti pieteikties Jauniešu līderu skolas pasākumiem.

Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Sociālo zinību koledžu (Lietuva) organizē neformālās izglītības pasākumus Latvijas un Lietuvas jauniešiem. Gada garumā tiks rīkoti semināri, darba grupu tikšanās un citi kopīgi pasākumi ar mērķi attīstīt jauniešu līderības prasmes un mudināt viņus aktīvāk iesaistīties sabiedriskajā dzīvē.

 

Šobrīd ikvienam Kurzemes jaunietim vecumā no 15 līdz 25 gadiem ir iespēja pieteikties Jauniešu līderu skolas vasaras semināriem, kas notiks Ventspilī no 20. līdz 30. jūnijam un Klaipēdā no 18. līdz 28. augustam. Lai pieteiktos, līdz 8. jūnijam nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, kas publicēta Jauniešu līderu skolas mājas lapā www.jaunielideri.lv. Turpat var iegūt arī plašāku informāciju par semināru.

 

Dalība seminārā ir bez maksas. Organizatori sedz dalībnieku transporta, uzturēšanās (naktsmītnes, ēdināšana) un nodarbību izdevumus.

 

Jauniešu līderu skola 2011. un 2012. gadā tiek veidota Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros. Projekta kopējais budžets ir 217 000 eiro, no kuriem 85% veido Eiropas Savienības finansējums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: