Vienā no skandalozākajām Latvijas pedofilijas lietām šobrīd notiek tiesas process. Viens no apsūdzētajiem ir mācītājs AGRIS PĀVILS LĒVALDS.

Ekskluzīvā intervijā viņš saka, ka par lietu vispār nedomā, jo neko tādu neesot darījis. Saruna bija ļoti gara, tādēļ viss teiktais avīzē neietilpst. Intervijas laikā par lietas apstākļiem Lēvalds vairākkārt nonāk pretrunās. Daudz runā par homoseksuālismu. Jāatgādina, ka katoļu baznīcas tēvi ziņoja, ka Lēvalds no baznīcas savulaik izslēgts par homoseksuālismu. Pēc tam viņš kļuva par luterāņu mācītāju. Dažas divdomīgas vietas Lēvalds no gatavās intervijas palūdza izņemt.

Jums ir izvirzīta smaga apsūdzība par pedofiliju.

– Principā esmu jau notiesāts. Jāuzdod jautājums, kāpēc prokuratūrai un valsts policijai masu saziņas līdzekļos bija nepieciešams publicēt apsūdzēto fotogrāfijas, viņu personības, detalizēti aprakstīt izdarīto un to plaši komentēt. Citos līdzīgos gadījumos prokuratūra izmeklēšanas interesēs kategoriski atteikusies presei sniegt jebkādu informāciju, kur nu vēl foto. Ar mani saistītajā lietā presei sniegti detalizēti apraksti, kas apsūdzībās pat neparādījās. Papildus vēl masu saziņas līdzekļu skaļie virsraksti par pedofilu bandu, kas darbojusies plašā mērogā; ir daudz upuru un būs vēl, un tā tālāk. Bet patiesībā cietušie ir tikai divi.

Interviju pilnībā lasiet piektdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: