BK „Ventspils” nopietni gatavojas izšķirošām finālspēlēm, bet tik pat nopietns sagatavošanās darbs notiek arī karsējmeiteņu komandā. Meitenes ne tikai apgūst jaunus un sarežģītus akrobātiskus trikus, bet arī domā, kā sakarsēt Ventspils līdzjutējus.

Tāpēc sestdien BK „Ventspils” karsējmeitenes būs iespējams satiks Ventspils tirgus laukumā un pie tirdzniecības centra TOP (Poruka ielā 16, pretī Ventspils Augstskolai) , kur meitenes visus aicinās uz spēli pēcpusdienā, dalot īpašus kuponus, kurus varēs apmainīt Olimpiskā centra „Ventspils” kasē pret ieejas biļeti par īpašu cenu. Ja vēl kāds no līdzjutējiem pratīs pateikt atslēgas vārdus „Mēs visi par BK Ventspils esam!”, tad meitenes pasniegs īpašu piemiņas balvu no BK „Ventspils”.

Lai saņemtu īpašos kuponus un balvas no BK „Ventspils”, satiec mūsu komandas karsējmeitenes Ventspils tirgus laukumā sestdien, 21. maijā no plkst. 11.00 – 11.30, bet pie tirdzniecības centra TOP! un veikala „Mājai un Dārzam” nedaudz vēlāk no 11.45 – 12.15.

Īpašs piedāvājums - īpašiem līdzjutējiem! Atbalstām BK „Ventspils” cīņā par devīto Latvijas Basketbola līgas čempiona titulu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: