Jauno satiksmes dalībnieku forums 2011 Vislatvijas sacensību Ventspils posmā uzvarējusi Centra pamatskolas komanda.

Bērni, kas dzimuši 1999., 2000. vai 2001. gadā veidoja komandas (komandā 3 meitenes, 3 zēni) un piedalījās sacensībās. Pavisam startēja septiņas komandas un 47 dalībnieki no Centra pamatskolas, Popes pamatskolas, Ugāles vidusskolas, Piltenes vidusskolas, Ventspils 4. un 5. vidusskolas. Veiksmīgai dalībai sacensībās bērniem ne tikai bija jāprot veikli braukt ar velosipēdu, bet arī jāpārzina sava braucamrīka uzbūve, apkope un kā to salabot, jāpārzin ceļu satiksmes noteikumi. Visi sacensību dalībnieki saņēma O!Kartes T-kreklu un Atzinības rakstu, bet uzvarētāji arī diplomus un praktiskas dāvanas.

Pilsētas komandu kopvērtējumā 1. vieta un tiesības startēt Latvijas fināla sacensībās izcīnīja Centra pamatskolas komanda “Ripo, ripo – ieripo!” (Luīze Šepte, Kristiāna Klestrova, Kēte Zvirgzdiņa, Vincents Vilks, Ādams Lapiņš Kārlis Bērziņš un skolotāja Edīte Kaufmane). Otrajā vietā 4. vidusskolas “Pīrādziņi” (Ēriks Belle, Ernests Zebolds, Toms Pētersons, Linda Krilovska, Grēta Trušina, Kristiāna Gūtmane un skolotāja Ligita Ziemane), bet trešajā - 5. vidusskolas komanda “Piektie” (Luīze Tīna Šenkevica, Sabīne Koržaņevska, Artūrs Ļipovskis, Daniels Glazačevs, Sandis Mārtiņš Caune, Samanta Beidzāle un skolotāja Daiga Liniņa)

Novada komandu kopvērtējumā uzvarēja un uz Latvijas finālu brauks Popes pamatskolas komanda (Sendijs Melkurts, Mareks Egle, Ralfs Voldemārs, Keita Senija Skolmeistare, Ketija Fogele, Samanta Brance un skolotāja Inta Skuja). Otrajā vietā ierindojās Ugalēs vidusskolas “Sikspārņi” ( Ralfs Blumfelds, Denijs Indriksons, Rihards Pudāns, Madara Dimante, Arta Arnita Rone, Līna Mieze un skolotāja Diāna Šalte), bet trešo izcīnīja Piltenes vidusskolas “Jaguāri” (Patriks Meiers, Dāvids Bileskalns, Oskara Altmanis, Laura Ozoliņa, Dita Zāle, Julianna Agapova un skolotāja Ieva Grīnfelde)

Fināls risināsies 3. un 4. jūnijā Sporta un Atpūtas bāzē “Ronīši” Engures novada Klapkalnciemā, un tajā cīnīsies visu sacensību pirmo vietu ieguvēji.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: