Laulības ostā iestūrējusi ventspilniece, 10. Saeimas deputāte Dana Reizniece. Pagājušās nedēļas nogalē viņa deva jāvārdu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoram Andrim Ozolam.

Vēl nesen intervijā Neatkarīgajai Rīta Avīzei Reizniece-Ozola atklāja, ka ir saderinājusies, tomēr sīkāk par savu privāto dzīvi nestāstīja, nevēloties, lai laimīgo notikumu aizēnotu mediju uzmanība. Tajā pašā intervijā deputāte atzina, ka viņu mulsina jautājumi par privāto dzīvi. Iespējams, šī iemesla dēļ iecerētās kāzas jaunais pāris turēja noslēpumā līdz pat šai nedēļai, kad Reiznieces-Ozolas pirkstā esošais laulības gredzens atklāja viņas ģimenes stāvokļa maiņu. Deputātes kolēģi neslēpj, ka Reiznieces-Ozolas kāzas ar LIAA direktoru Andri Ozolu visiem bijis negaidīts pārsteigums.

Laulību ceremonija norisinājās šaurā ģimenes lokā Kuldīgas Svētās Katrīnas baznīcā. Kuldīga ir Reiznieces-Ozolas dzimtā pilsēta. Pēc Plūdoņa ģimnāzijas absolvēšanas viņa izvēlējās studijas Ventspils Augstskolā, pēc tam darba gaitas līdz pat ievēlēšanai 10. Saeimā vadot Ventspilī.

Pirms ievēlēšanas Seimā Reizniece-Ozola vadīja nodibinājumu Ventspils Augsto tehnoloģiju parks, kur uzsāka satelīttehnoloģiju nozares attīstību. Viņa tiek dēvēta arī par Latvijas pirmā satelīta Venta-1 krustmāti un šobrīd līdztekus politiskajam darbam, šaham un citām sabiedriskajām aktivitātēm studē Starptautiskajā Kosmosa universitātē. Reizniece-Ozola vēl aizvien ir Tehnoloģiju parka sadarbības padomes vadītāja un iesaistās satelīttehnoloģiju attīstības veicināšanā Latvijā. Lai arī šobrīd Reiznieces-Ozolas amata pienākumi saistīti lielākoties ar Satiksmes ministrijas atbildībā esošajiem jautājumiem, jo deputāte pilda arī ministrijas parlamentārās sekretāres pienākumus, uz zināšanām balstītas, augstu pievienoto vērtību radošas uzņēmējdarbības attīstība Latvijā vēl aizvien ir Reiznieces-Ozolas interešu lauks. Jāatzīmē, ka tieši šajā jomā strādā arī Andris Ozols. Iespējams, kopējās intereses savedušas kopā abas Latvijas amatpersonas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: