Ziņu portālā ventasbalss.lv forumā ierosinātā tēma “Sveiciens Ilonai no kaimiņienes” izraisījusi tik lielu interesi, ka pie tās jau pievienoti vairāk nekā 1000 komentāru.

Foto apskatāmi šeit!

Video!

1000. komentārs tika ierakstīts ceturtdien plkst. 14.13. Kopš brīža, kad tēma tika ierakstīta, pagājis bija viens mēnesis. Komentāra saturs gan bija ļoti lakonisks: “DIDAM!!!”. Komentāra autors – SIA Fix datorspeciālists Zigurds Znotiņš, kurš agrāk strādājis arī laikraksta Ventas Balss redakcijā. Kad Zigurds bija ierakstījis 1000. komentāru, Ventas Balss devās viņu pārsteigt, līdzi ņemot Ilonu un gurķu burku.

Forumā ierosinātā tēma: “Sveiciens Ilonai no kaimiņienes. Zagle, atdod manas trīs gurķu burkas, kuras nozagi vakar no manas palodzes. (Ja VB, izdzēsīs šo, gribu zināt iemeslu kādēļ)” lielā mērā kļuva populāra pateicoties tieši Zigurda komentāriem un, protams, apbrīnojamai humora izjūtai.

Kurš šo tēmu ierosinājis, nav zināms, taču Zigurdam radusies ideja padarīt to populāru un panākt, lai pie tās parādītos 100 komentāru. Izvirzīto mērķi izdevies pārsniegt pat desmitkārtīgi. Arī tagad Zigurds vēl negrasās pielikt punktu, bet gan turpināt. Līdz šim viņš pie tēmas ir pierakstījis vairāk nekā 200 komentārus, un radies iespaids, ka pastāvīgi sarunas partneri viņam ir kādi 6-7 cilvēki. Tēmai uzradušies arī pastāvīgie fani un lasītāji, kuri paši nekomentē, bet ar nepacietību gaida turpinājumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: