Sestdien, 9. martā, plkst. 12.00 Pārventas bibliotēka aicina uz pirmo jaunā izglītojošā nodarbību cikla “Stāstaudzētava” nodarbību vecākiem kopā ar bērniem vecumā no četriem gadiem.

““Stāstaudzētavas” nodarbībās turpināsim pirms diviem gadiem aizsākto tradīciju – sagaidīt pavasari ar zaļojošu palodzi bibliotēkas 3. stāvā, kur, bērnu iesēti, uzdīgst aug stādiņi. Tiksimies trīs attīstošās un radošās nodarbībās, kurās bērni darbosies kopā ar saviem vecākiem,” stāsta Katrīne Kļaviņa, kura Pārventas bibliotēkā strādā ar bērniem.

Pirmajā nodarbībā visi kopā noklausīsies stāstu par dārza veidošanu, veidos augiem podiņus un iesēs sēkliņas. Otrajā nodarbībā varēs izpētīt, kādi augi aug dobēs, un aplicēt dārza ainavu, bet trešajā nodarbībā visi kopā skatīsies, kas podiņos ir izaudzis, dos augiem vārdus un veidos par tiem grāmatiņu. Līdz ar to nodarbību cikla noslēgumā katrs dalībnieks būs izveidojis savu sējumu vārda abās nozīmēs (sējums var būt kā apsēta platība un arī kā atsevišķi iesieta grāmata).

Nodarbības notiks 9. martā, 6. aprīlī un 11. maijā.

Pieteikties nodarbībām var e-pastā parventas.biblioteka@ventspils.lv vai pa tālr. 636 80075.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: