Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina Ventspils pilsētas un novada skolu audzēkņus piedalīties tradicionālajā gada nogales zīmējumu konkursā, kas šogad tiek veltīts tēmai “Ūdens krāsās!”. Radošāko darbu autoriem būs iespēja ne tikai laimēt vērtīgas balvas sev un savai klasei, bet arī redzēt savu zīmējumu jaunajā 2024. gada kalendārā.

PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” pirms septiņiem gadiem aizsāka tradīciju organizēt zīmējumu konkursu skolēniem. Tā noslēgumā no bērnu un jauniešu zīmējumiem tiek izveidots kalendārs jaunajam gadam, kas priecē gan pašus darbu autorus, gan arī uzņēmuma klientus un sadarbības partnerus.

Katru gadu konkursā tiek akcentēta kādu no vides izglītības tēmām. Šoreiz konkurss tiek veltīts ūdenim, aicinot dalībniekus radīt zīmējumus par tēmu “Ūdens krāsās”. Saules apspīdēts, negaisa nobaidīts vai rāmi plūstošs – tas ir tik mainīgs. Tāpēc arī konkursa dalībnieki tiek aicināti apstāties, ieskatīties un izzīmēt ūdens krāsas, savos darbos atspoguļojot kā jūras vai okeānus, tā arī strautus vai ūdens lāses – ūdens pasaules dažādību un bagātības.

Konkurss paredzēts 1. – 12. klašu skolēniem, un tajā aicināti piedalīties visu Ventspils pilsētas un novada vispārizglītojošo skolu, kā arī Ventspils Mākslas skolas, Ventspils Mūzikas vidusskolas un Ventspils Tehnikuma audzēkņi.

Galvenā balva ir 500 eiro klasei, ko varēs izmantot ekskursijas vai cita pasākuma apmaksai vai arī sen kārotas un nepieciešamas lietas iegādei visai klasei. Tāpat PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” būs sarūpējis individuālas veicināšanas balvas un dāvinās jaunizveidoto kalendāru visiem, kuru zīmējumi būs tajā iekļuvuši.

Dalībnieku uzdevums ir uzzīmēt zīmējumu atbilstoši konkursa nolikuma prasībām un līdz 20. novembrim (ieskaitot) to iesniegt PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” Pils ielā 12, Ventspilī. Uz darba obligāti ir jānorāda autora vārds, uzvārds, skola un klase. Konkursa nolikums pieejams PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” mājas lapā www.vlk.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: