Uzņēmumu ikdiena mūsdienās sastāv ne tikai no tiešo darba pienākumu veikšanas un klientu vajadzību apmierināšanas, bet arī dažādiem pasākumiem, konferencēm un sanāksmēm. Tādos gadījumos ieteicams izmantot uzņēmumam jau piederošos resursus jeb darba telpas, lai nodrošinātu pasākumiem atbilstošu norises vietu. Kā to panākt?

Ar transformējamo mēbeļu palīdzību. Saliekami galdi un krēsli ir lielisks palīgs, kas sniedz iespēju darba telpas vien dažu mirkļu laikā pārvērst par konkrētajam brīdim atbilstošu risinājumu.

Saliekami galdi – izturīgs un uzticams risinājums

Saliekami galdi ir ērts un praktisks risinājums, kas darba telpas vienā acumirklī ļauj pārvērst par plašākiem pasākumiem atbilstošu vietu. Transformējami galdi ir izturīgs un uzticams risinājums, kas lieliski noder gan iekštelpu, gan arī āra pasākumiem. Tie veidoti tā, lai izturētu lielu slodzi un visdažādākos apstākļus. Saliekamus galdus iespējams uzstādīt tikai nepieciešamajā brīdī, atlikušajā laikā tos kompakti uzglabājot. Tāpat tos iespējams ērti transportēt, jo tie ir ne tikai salokāmi, bet arī viegli.

Transformējami krēsli – funkcionālas sēdvietas

Transformējami krēsli ir lielisks papildinājums saliekamiem galdiem. Gluži tāpat kā galdi, tie ir ērti lietojami un viegli uzglabājami. To dizains teicami iekļaujas teju jebkurā interjerā, ļaujot parūpēties par gaumīgu pasākumu norises vietu. Saliekamo krēslu dizaina variācijas sniedz iespēju ikvienam uzņēmumam izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko risinājumu.

Transformējamo mēbeļu priekšrocības

Transformējamas mēbeles ir noderīgs un parocīgs risinājums uzņēmumiem, kas vēlas ietaupīt savus resursus un tā vietā, lai meklētu speciālas telpas pasākumu rīkošanai, izmanto biroju vai citas darba telpas.

  • Kompakts risinājums

Saliekamās mēbeles ir vieglas un kompaktas. To uzglabāšanai nav nepieciešams daudz vietas, kas ir īpaši noderīgi mazākas platības uzņēmuma telpās.

  • Sniedz iespēju veidot dažādus telpu iekārtojumus

Transformējamās mēbeles iespējams ērti pārvietot un izkārtot, līdz ar to tās sniedz iespēju pavisam viegli radīt dažādus telpiskos izkārtojumus.

  • Vienkāršs, bet estētisks dizains

Visbiežāk transformējamām mēbelēm ir moderns un estētisks dizains, kas padara tās par vizuāli pievilcīgu un funkcionālu papildinājumu jebkurai telpai un pasākumam.

Kur iegādāties saliekamās mēbeles?

Augstas kvalitātes saliekami galdi un krēsli ir pieejami uzņēmuma “AJ Produkti” sortimentā. Tur atrodamas dažādu materiālu un dizaina mēbeles, tāpēc ikvienam ir iespēja atrast savām vajadzībām un gaumei piemērotāko risinājumu.

Apskatīt un iegādāties transformējamās mēbeles varat mājaslapā ajprodukti.lv.

Lasi vēl