Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome, aizpildot izveidojušās vakances, papildināja Ventspils valstspilsētas pašvaldības Izglītības komisijas un Kultūras komisijs sastāvus.

Uz brīvajām Ventspils valstspilsētas pašvaldības Izglītības komisijas un Kultūras komisijas locekļu amata vietām varēja pieteikties līdz 3. martam. Izvērtējot pretendentu pieteikumus un atbilstību amata vietām, turpmāk Izglītības komisijā darbosies Oļegs Mihailovs,savukārt Kultūras komisijā – Jēkabs Macpans.

Abi pretendenti ir savas jomas speciālisti: Oļegs Mihailovs ir Ventspils 2. vidusskolas vēstures, sociālo zinātņu un ekonomikas skolotājs, kā arī Ventspils Izglītības pārvaldes Skolēnu mācību uzņēmumu jomas un skolēnu uzņēmējspēju attīstības programmas koordinators. Savukārt Jēkabs Macpans ir Ventspils Mūzikas vidusskolas direktors un jau vairākus gadus piedalījies Ventspils ikgadējo mūzikas festivālu organizēšanā.

Savukārt, no Ventspils valstspilsētas pašvaldības Atsavināšanas komisijas sastāva izslēgts Edgars Ūdris, pamatojoties uz viņa iesniegumā pausto vēlmi pārtraukt darbu minētajā komisijā.

Ņemot vērā izveidojušos vakanci, līdz 28. aprīlim izsludināta pieteikšanās uz Ventspils valstspilsētas pašvaldības Atsavināšnas komisijas locekļa amata vietu.

Iesniegums, kurā izteikta vēlme strādāt Atsavināšanas komisijas sastāvā, pievienojot dzīves aprakstu (Curriculum vitae), iesniedzams klātienē Ventspils valstspilsētas pašvaldībā, Jūras ielā 36, vai dokuments, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, sūtāms uz elektroniskā pasta adresi: dome@ventspils.lv vai kanceleja@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: