Otrdien, 23. augustā, plkst. 16.00 Pārventas bibliotēka aicina apmeklēt pediatres Ievas Ozolas lekciju sarunu “Mīti un realitāte par bērnu audzināšanu Instagram un citos sociālajos kanālos”.

Ja pirms daudziem gadiem par bērnu audzināšanu varēja lasīt tikai grāmatās un uzklausīt pediatra padomus, tad mūsdienās ieteikumi par bērna ēdināšanu, attīstību, audzināšanu ir sastopami ik uz soļa dažādos sociālajos kanālos.

Pat esot ļoti zinošam, ir grūti neapjukt viedokļu dažādībā. Kā izšķirt, kurš viedoklis pareizais un kurš nederēs? Kurā brīdī ieklausīties savā balsī un kurā jautāt padomu pediatram? Uz šiem jautājumiem kopīgā sarunā varēs tikties pediatri Ievu Ozolu.

Dr. Ieva Ozola ir Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Pediatrijas nodaļas vadītāja, pediatre, ģimenes ārste Talsu pediatriskajā doktorātā. 2018. gadā žurnāla „Mans Mazais” organizētajā akcijā ieguvusi titulu „Gada bērnu ārsts”.

Saruna ar pediatri 23. augustā plkst.16.00 Pārventas bibliotēkā norisinās pašvaldības programmā “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta”. Ventspils bibliotēka programmas ietvaros piedāvā bezmaksas lekcijas un nodarbības, kuru tematiku ierosinājuši bērnu vecāki.

Tiek laipni gaidīti visi interesenti un iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 18.08.2022, 15:49:48

    Tō problēm vairs neir aktuāl,le zinat.
    Mūslaik Bērn neir audzinat.Maz Mežoņ.
    Prekš audzinašan lab noderet pelietot Dr.Bērziņ.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: