Olimpiskais centrs Ventspils parūpējies par jauniem piedāvājumiem Ūdens piedzīvojumu parkā, šautuvē un citās sporta bāzēs.

No 22.marta Ūdens piedzīvojumu parkā būs iespējams nobaudīt relaksējošu masāžu. Profesionālas masieres Ilvija Kohas pakalpojumi būs pieejami otrdienās un piektdienās no pulksten 16 līdz 21.

Savukārt šīs nedēļas nogalē ievērojamas atlaides būs sporta nama ”Centrs” šautuves apmeklētājiem.18.martā to varēs apmeklēt no pulksten 17 līdz 21, bet 19. un 20. martā no pulksten 11 līdz 17 un pa stundai būs atvēlēta šaušanai ar pneimatisko šauteni (10m), ar mazkalibra un kaujas pistolēm (25 m) un ar mazkalibra šautenēm (50m). Sporta namā „Centrs” ventspilniekiem un pilsētas viesiem pieejama moderna šautuve ar astoņiem šaušanas celiņiem, ar iespējām šaut 50 m, 25 m un 10 m distancēs kvalificēta instruktora vadībā.

Olimpiskais centrs „Ventspils” piedāvā saviem apmeklētājiem izdevīgas cenas sporta un atpūtas bāzēs arī skolēnu brīvlaikā. No 21. līdz 25. martam visiem slidot gribētājiem Olimpiskā centra „Ventspils” Ledus halle piedāvā apmeklēt publisko slidotavu katru dienu no plkst. 12 līdz 13 par īpašām cenām – slidotavas apmeklējums izmaksās tikai 0,50 Ls, bet slidu noma 1,00 Ls. Tiem, kuriem tuvāki ir ūdens prieki, Ūdens piedzīvojumu parks piedāvā atlaides Ūdens atrakciju daļā - divu stundu apmeklējums izmaksās skolēniem 2,00 Ls, bet pieaugušajiem 2,50 Ls.

No pirmdienas, 21. marta, līdz pat pēdējās sniega kupenas nokušanai slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” par pacēlāja izmantošanu būs jāmaksā tikai 1,50 Ls par vienu apmeklējumu un arī inventāra nomas cena būs tikai 1,50 Ls par vienu apmeklējumu. Savukārt kameršļūkšanas trases apmeklējums maksās 1 Ls stundā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: